Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mega Test Αντοχής Mercedes C-Class: Έκανε 13 φορές το γύρο της Γης
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mega Test Αντοχής Mercedes C-Class: Έκανε 13 φορές το γύρο της Γης

Διαβάστηκε από 37668 αναγνώστες - 9/5/2024

Το μεγαλύτερο τεστ αντοχής που έγινε ποτέ στην ιστορία της Autobild έφτασε στο τέρμα του. Η Mercedes C 180, που βρίσκεται δίπλα μας από το 2007, μετά από 516.286 χλμ ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί...

Η Mercedes C180 άντεξε δίπλα μας 15 χρόνια

Όλα τα ωραία, δυστυχώς, στη ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν. Όπως η συμβίωση μας με τη λευκή Mercedes C180 που την είδαμε να φεύγει για τελευταία φορά από το parking μας, γυμνή και άδεια πάνω σε ένα όχημα οδική βοήθειας. Μπορεί από την μία να νιώθαμε θλίψη που μετά από 516.286 χλμ κι από 15 χρόνια αναγκαστήκαμε να αποχαιρετήσουμε το γερμανικό μοντέλο, αλλά από την άλλη ήμασταν χαρούμενοι για ολοκληρώσαμε το μεγαλύτερο τεστ αντοχής που έγινε ποτέ.
 

Μας έδειξε την αξία της, παρά τις αμφιβολίες μας!

Όταν στις αρχές του Δεκεμβρίου 2007, η λευκή Mercedes μπήκε στο γκαράζ δοκιμών, η ερώτηση που επικρατούσε στο γραφείο ήταν: «Μα καλά, πόσο θα αντέξει μια Μercedes; ». Μπορεί τώρα να σας κάνει να απορείτε γιατί σκεφτόμασταν έτσι, αλλά εκείνη την περίοδο λόγω των πολυάριθμων προβλημάτων σκουριάς και τη δυσλειτουργία των ηλεκτρονικών είχε πέσει σε δυσμένεια η γερμανική εταιρεία. Που να ξέραμε τότε ότι το μοντέλο με το βασικό εξοπλισμό θα ήταν αρχή για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μας η Mercedes.



Για να πούμε και τη δικιά μας αμαρτία, στην αρχή ρίξαμε αμέτρητο «bullying» στη C180 λόγω των απλών υφασμάτων, του φτωχού σε εμφάνιση τα ταμπλό και του σχεδόν μηδενικού extra εξοπλισμού. Το μόνο επιπλέον που είχε ήταν ένα υποτυπώδες Navigation που όμως ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα ήταν το λιγότερο αξιοπρεπές. Aν εξαιρέσουμε τις δικές μας απαιτήσεις, το μοντέλο έδειχνε την premium καταγωγή του σε κάθε ευκαιρία. Στο ταξίδι ήταν εξαιρετικό, δεν υπήρχαν περίεργα κροταλίσματα, το επίπεδο θορύβου ήταν χαμηλά, ενώ τα καθίσματα ήταν αρκετά άνετα, κάνοντας τη συνολική εμπειρία εντυπωσιακή καλή.
 

Σελ.
2
Σαν το καλό κρασί, όσο γερνούσε γινόταν καλύτερη
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε