Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μέλλον έρχεται από το Τόκιο...

Διαβάστηκε από 33684 αναγνώστες - 9/11/2019

Ενώ στην Ευρώπη, έπειτα από τη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η περίοδος των Εκθέσεων έχει ήδη παρέλθει, η Ιαπωνία δυναμώνει και πάλι το... κίνημα. Στο Tokyo Motor Show πολλοί εγχώριοι κατασκευαστές δείχνουν πως θα φαίνονται τα μοντέλα του αύριο - πάνω απ όλα αυτά με τους καθαρούς κινητήρες.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν το Ευρωπαικό μέλλον των επόμενων μηνών, με τα αυτοκίνητα που θα κατακλύσουν την δική μας Ήπειρο, προερχόμενη κατευθείαν από τα βάθη της Ανατολής...

HONDA JAZZ



Αγάπη μου, είναι δίδυμα! Το Jazz (τώρα πάντα με υβριδικό σύστημα κίνησης) έρχεται ως 5θυρο και ως υπερυψωμένο μοντέλο, με το όνομα Jazz Crosstar.



Βέβαια, παραμένει ένα θαύμα χώρων, που συμπεριλαμβάνει την ανακλινόμενη πίσω σειρά θέσεων. Το cockpit είναι πλέον εξ ολοκλήρου ψηφιακό. Η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη προβλέπεται για τα μέσα του 2020.



Γι αυτά είναι ικανή μόνο η Honda... Η πίσω σειρά θέσεων είναι ανακλινόμενη, με αποτέλεσμα στον παρεχόμενο χώρο να μπορεί να πάρει θέση ακόμα κι ένα ποδήλατο. Το cockpit είναι ψηφιακό, όπως και στο Honda e.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις