Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Οδηγούμε το «κτήνος» της Brabus με τα 1.000 Νm ροπής

Διαβάστηκε από 7945 αναγνώστες - 2/11/2020

Αυτό το βουνό από λαμαρίνες ονομάζεται Brabus 800 Adventure XLP και είναι εφοδιασμένο με 800 ίππους σε μήκος 5.33 μέτρων! Η AUTO BILD ήταν η πρώτη που οδήγησε αυτό το «ειδικών συνθηκών» αυτοκίνητο και προκάλεσε τους βρυχηθμούς του...

Η χρονιά βρίσκεται στις αρχές της ακόμη, αλλά αυτό το μοντέλο είναι σοβαρός υποψήφιος για να κερδίσει τον τίτλο της «πιο εντυπωσιακής δοκιμαστικής διαδρομής του 2020». Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πλάτος, καθώς, βέβαια, και στην απειλητικά ψηλή και επιβλητική πρόσοψη του Brabus 800 Adventure XLP! Αυτήν την ονομασία έχει δώσει η βελτιωτική εταιρεία, στην τελευταία παρέμβασή της σε μία Mercedes G-Class, η οποία... υποβιβάζει ακόμα και την εργοστασιακή G 63 σε ένα... παιδικό παιχνιδάκι. Πως το καταφέρνει? Μα, με τους 800 αδυσώπητους ίππους, που δεν σταματούν (στην κυριολεξία) σε κανένα εμπόδιο.  



Τι θηρίο είναι αυτό!
Η Brabus μετασκευάζει αυτό το τετράποδο θηρίο από το Graz της Αυστρίας μέσα σε τρεις μήνες, στο απόλυτο pick-up, απευθυνόμενη σε κάτι μεγάλα... παιδιά από το Dubai και τη Ρωσία. Μη σας φαίνεται πολύς ο χρόνος, αφού οι εργασίες προβλέπουν ακόμα και την επέκταση του μεταξονίου κατά 50 εκατοστά, την τοποθέτηση μιας μεγάλης καρότσας πίσω και στη συνέχεια τοποθετεί το μήκος των 5.33 μέτρων σε γέφυρες για επιπλέον απόσταση από το έδαφος.



Και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν οι επεκτάσεις των φτερών από ανθρακονήματα και οι ζάντες των 22 ιντσών. Έτσι, η ήδη εντυπωσιακή G 63 γίνεται ο... Γολιάθ μεταξύ των G-Class. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που το τηλέφωνο χτυπά συνεχώς στο Bottrop, στην έδρα της Brabus. Όπως, επίσης, το ότι τα πρώτα δέκα αυτοκίνητα πουλήθηκαν ήδη μετά από ένα σαββατοκύριακο, σε τιμή τουλάχιστον 469.300 ευρώ το καθένα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις