Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Toyota GR Corolla θα αλλάξει τα δεδομένα!

Διαβάστηκε από 90642 αναγνώστες - 21/12/2020

Όλες οι ενδείξεις, δείχνουν στην ίδια κατεύθυνση. Η Toyota έχει πάρει την απόφαση να κυκλοφορήσει μια ιδιαιτέρως sport έκδοση για την Corolla. Το GR Corolla είναι ήδη προ των πυλών, και εμείς σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες για τον κινητήρα αλλά και την πρόβλεψη, για την ημερομηνία λανσαρίσματος.

Οι ενδείξεις ενός αθλητικού GR Corolla συμπυκνώνονται. Η Toyota έχει ήδη κατοχυρώσει το όνομα και η AUTO BILD έχει όλες τις πληροφορίες, για το ειδικής σχεδίασης και χαρακτήρα Corolla. Οι Ιάπωνες είχαν προστατεύσει το όνομα GR Corolla στο Αυστραλιανό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στα μέσα Μαρτίου του 2020. Για μια σοβαρή βιομηχανία σαν την Toyota, αυτό ήταν αναμενόμενο.
Η τεχνολογία του Toyota GR Corolla θα είναι (λογικά) δώρο από το GR Yaris. Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός πλέον 1.6 λίτρων, τριών κυλίνδρων με ιπποδύναμη 261 ίππους και ροπή 360 Nm. Το τετρακίνητο Toyota GR Corolla θα εξοπλιστεί με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων. Η σχεδίαση της, θα είναι πιο επιθετική, με τον εμπρός προφυλακτήρα να διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα, φουσκώματα και μεγάλους τροχούς, με το τελικό αποτέλεσμα να επιβραβεύει τους σχεδιαστές του. Ωστόσο, θα χρειαστεί ακόμα λίγος χρόνος μέχρι το σπορ Toyota GR Corolla να βρεθεί πραγματικά στο δρόμο. Υπολογίζουμε πως η Toyota GR Corolla δεν θα είναι διαθέσιμη πριν το 2023.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις