Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Audi A1 Citycarver

Διαβάστηκε από 61932 αναγνώστες - 24/2/2020

Η Audi έδωσε στο A1 λίγο ύψος! Το νέο Citycarver είναι ένα ισχυρό κομμάτι Audi - και ένα ακριβό επίσης... Θα είναι σύντομα το talk of the town!

Το νέο Audi A1 Citycarver με τις ζάντες των 18 ιντσών εφοδιάζεται με έναν τρικύλινδρο κινητήρα 116 PS και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κοστίζει στην αρχική έκδοσή του Edition One στη Γερμανία 28.950 ευρώ και με ένα μεγάλο σύστημα πλοήγησης, το «πακέτο» Dynamic, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, ηχοσύστημα Bang & Olufsen, καθώς και μερικά άλλα καλούδια φτάνει τα περίπου 35.000 ευρώ.


 
Παρόλ αυτά, έχουμε να κάνουμε μία δήλωση. Tο νέο Audi A1 Citycarver θα γίνει talk of the town! Για ποιο λόγο; Επειδή αυτοί, εκεί στην Audi, δεν κατασκεύασαν απλώς με βάση την πλατφόρμα του Polo, την MQB A0, ένα χρηστικής αξίας mini-SUV, όπως το VW T-Cross ή το SEAT Arona. Αλλά ένα πραγματικό Audi.

Το Citycarver είναι κατά σχεδόν 2 cm πιο μακρύ από το Sportback, έχει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και, όπως και η «πολιτική» εκδοχή, διαθέτει πέντε πόρτες. Και ανάλογα με το μέγεθος των τροχών του είναι κατά πέντε εκατοστά υψηλότερο. Πέντε εκατοστά! Τα καταλαβαίνεις κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση, αφού όλα γίνονται τόσο εύκολα, κοιτώντας προς τα έξω, έχεις πολύ καλή ορατότητα και το καταλαβαίνεις πάνω απ¶ όλα, όταν κάθεσαι στην καφετέρια και κοιτάζεις το αυτοκίνητό σου: όλα είναι τόσο… wow!
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις