Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε το νέο Nissan Juke II

Διαβάστηκε από 57870 αναγνώστες - 17/12/2020

Πλάκα εις βάρος άλλων το Nissan Juke δεν έκανε ποτέ, αν και όποιο άλλο μοντέλο μοιάζει με αυτό, θα πρεπε ίσως και να γελάει με τον εαυτό του. Το Nissan Juke ήταν ανέκαθεν διαφορετικό. H νέα έκδοσή του συνεχίζει να διαμορφώνει το στιλ.

Βλέπετε, κάποιοι βρίσκουν ότι δεν έχει καθόλου γούστο και κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι διαμορφώνει το στιλ. Επί σχεδόν δέκα χρόνια το... περίεργο σε εμφάνιση μοντέλο ζούσε στα παραπάνω δύο άκρα, καταφέρνοντας τελικά να πείσει περίπου ένα εκατομμύριο πελάτες με το ιδιαίτερο... χιούμορ του.
Ωστόσο, από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δούμε τη δεύτερη γενιά του Nissan Juke, το οποίο δε διαφέρει και τόσο σε επίπεδο σχεδίασης από την πρώτη γενιά του. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βάλει κανείς τα γέλια με το... lucky juke, σίγουρα, όμως, θα εκπλαγεί.



Όπως και να ΅χει, το νέο Nissan Juke μπορεί να έχασε σε χαρακτήρα, αλλά κέρδισε σε αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητα. Το απότομο/κοφτό πίσω μέρος διατηρείται, φέρει πια LED φωτιστικά σώματα και έχει πιο έντονες ακμές, η οροφή (προαιρετικά σε τρία χρώματα αντίθεσης, που στη Γερμανία κοστίζουν 400 ευρώ) έχει τελείωμα, που κάνει το αυτοκίνητο να παραπέμπει περισσότερο σε coupe, ενώ η πρόσοψη με τη γρίλια σε σχήμα V αντικαθιστά με επιτυχία την προηγούμενη.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις