Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To νέο SUV της Seat είναι ο αδερφός του Skoda Kodiaq.

ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: Seat Tarraco TSI 4X4 DSG - Ναυαρχίδα!

Διαβάστηκε από 12953 αναγνώστες - 28/3/2019

Μετά το Ateca και το Arona, το Tarraco έρχεται να συμπληρώσει, προς το παρόν τουλάχιστον, τη γκάμα των SUV της SEAT. Εμείς δοκιμάσαμε τη βενζινοκίνητη έκδοση των 190 ιππων και σας μεταφέρουμε τις εντυπωσεις μας.

Το Tarraco θα πρέπει να δώσει μάχη για να καθιερωθεί στην κατηγορία των μεγάλων SUV, δεδομένης και της σχετικά υψηλής τιμής αγορά του. 

Σχεδίαση: Μεγάλο και επιβλητικό
Tarraco ήταν το αρχαίο όνομα της σημερινής πόλης Ταρραγόνα, στην Καταλονία της Ισπανίας. Πιστή στην φιλοσοφία της η SEAT, που θέλει τα μοντέλα της να έχουν ονόματα Iσπανικών πόλεων, παρουσιάζει το νέο της μεγάλο SUV, το Tarraco, που μοιράζεται αρκετά μηχανικά μέρη από το «αδελφό» Skoda Kodiaq, αλλά διαθέτει   την δική του ξεχωριστή σχεδιαστική ταυτότητα. Στοιχεία της τελευταίας αποτελούν τα αιχμηρά και καλαίσθητα φωτιστικά σώματα, η χρωμιωμένη κυψελοειδής μάσκα, οι αρμονικές αναλογίες- παρά το μεγάλο του όγκο- και τα Led φωτιστικά σώματα πίσω. Αν σε αυτά προσθέσετε και τις 19άρες ζάντες (βασικός εξοπλισμός), τότε έχετε μια σφαιρική εικόνα του εξωτερικού. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις