Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Toyota RAV4 Hybrid 2.5cc

Διαβάστηκε από 23836 αναγνώστες - 18/6/2019

Το RAV4 5ης γενιάς, διαθέτει σαφώς πιο τολμηρή σχεδίαση έναντι του προκατόχου και καλύτερους χώρους, ενώ είναι και πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, χάρη στον υβριδικό κινητήρα με τον οποίο εφοδιάζεται.

H Toyota δικαιούται να περηφανεύεται, ότι αυτή ήταν η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως, η οποία λανσάρισε το όχι και τόσο μακρινό 1994 το πρώτο SUV, το οποίο και ήταν ένα RAV4. Το εν λόγω μοντέλο είναι το απόλυτο best seller στην κατηγορία, καθώς από το 1994 και μετέπειτα έχουν κυλίσει στο δρόμο ανά τον κόσμο 9.000.000 RAV4. 



To 5ης γενιάς Toyota RAV 4 επιβάλλεται με την τολμηρή και φρέσκια σχεδίαση του με τις πολλές ακμές και καμπύλες, το επιθετικό μπροστινό τμήμα με φώτα Led (βασικός εξοπλισμός) και τις αρμονικές του αναλογίες εν γένει. Σε σχέση με το προκάτοχο μοντέλο το νέο Toyota RAV 4 έχει μικρότερους κατά 3,5 εκατοστά προβόλους, ενώ και το αυτοκίνητο έχει «χάσει» λίγα εκατοστά (4,60 μέτρα), ως απόρροια της πλατφόρμας Toyota New Global Architecture (TNGA) στην και οποία βασίζεται. Στον αντίποδα είχαμε μια αισθητή αύξηση του μεταξονίου, το οποίο ανέρχεται πλέον σε 2,69 μέτρα, στοιχείο το οποίο και επέδρασε θετικά στους διαθέσιμους χώρους στο εσωτερικό, ακόμη και για τα γόνατα των πίσω επιβατών σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, αλλά και στο χώρο των αποσκευών (έως 1.690 λίτρα). Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την τοποθέτηση της μπαταρίας (υβριδικό είπαμε) κάτω από το πίσω κάθισμα, οι χώροι αντί να μειωθούν αυξήθηκαν.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις