Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ford Edge: Και SUV, και Sport

24/3/2017

Στα εξοπλιστικά του Ford Edge προστίθεται το πακέτο Sport Appearance το οποίο έχει εξοπλισμό που δε διατίθεται σε άλλα πακέτα και δίνει μια πιο σπορτίφ εμφάνιση.

Αν θες ένα πιο σπορτίφ Ford Edge αλλά χωρίς όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την έκδοση sport, τώρα διατίθεται το πακέτο Sport Appearance το οποίο προσθέτει εξοπλισμό και σχεδιαστικά στοιχεία στο crossover της Ford που δεν περιλαμβάνονται σε άλλα εξοπλιστικά πακέτα.

Οι προσθήκες αφορούν, ζάντες 19 ιντσών, διαφορετικό χρωματισμό στο περίγραμμα της γρίλιας, καθρέπτες και πίσω σπόιλερ ενώ τα φώτα και τα παράθυρα είναι σε πιο σκούρους τόνους ενώ στο εσωτερικό η υφασμάτινη ταπετσαρία είναι σε γκρι τόνους. Η επιλογή του υφάσματος σε σχέση με το δέρμα έγινε γιατί η Ford έχει παρατηρήσει ότι οι πελάτες στα ζεστά κλίματα προτιμούν το ύφασμα αντί του δέρματος.

Επιλέγοντας το Sport Appearance διαθέσιμα κάποια ξεχωριστά στοιχεία του εξοπλισμού όπως το infotainment Sync 3, η πανοραμική ηλιοροφή και οι μαύρες ράγες οροφής.

Από άποψη κινητήρων υπάρχουν δύο επιλογές, η μία είναι ο 2.0 λτ. τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με απόδοση 245 ίππων και 372 Nm ροπή και η δεύτερη είναι ο V6 3.5 λτ. με απόδοση 280 ίππων και 334 Nm ροπή. Και οι δύο κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με τετρακίνηση ή/και με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το εξοπλιστικό πακέτο Sport Appearance θα διατίθεται στην αγορά των ΗΠΑ από το φθινόπωρο και θα κοστίζει 1.200 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις