Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το σχέδιο προέρχεται από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Το σχέδιο προέρχεται από ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Η Apple εγκατέλειψε το πρότζεκτ του iCar!

28/2/2024

Τέλος το Apple iCar.
Σταμάτησε το πρότζεκτ μετά από 10 χρόνια.
Η Apple δίνει προτεραιότητα στην τεχνητή νοημοσύνη.

Τέλος το Apple iCar

Μετά από 10 χρόνια δουλειάς οι προσπάθειες της Apple να κατασκευάσει το δικό της αυτοκίνητο έλαβαν τέλος. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ενημέρωσε τους εργαζόμενους που δούλευαν στο πρότζεκτ να σταματήσουν, ενώ παράλληλα η ομάδα που είχε αναλάβει τη δουλειά θα διαλυθεί.

Σταμάτησε το πρότζεκτ μετά από 10 χρόνια

Οι εργασίες για τη δημιουργία του Apple iCar ξεκίνησαν το 2014, έχοντας σκοπό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να λάβει πολλές τεχνολογίες αιχμής και αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όπου το πρότζεκτ τερματίστηκε. Σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας που μίλησαν στο Bloomberg, διατηρώντας την ανωνυμία τους, η ανακοίνωση για το... θάνατο του Apple iCar έγινε στην ομάδα των 2.000 ανθρώπων που δούλευαν στο πρότζεκτ, από τον διευθυντή Jeff Williams και τον Kevin Lynch, επικεφαλής του έργου.

Η Apple δίνει προτεραιότητα στην τεχνητή νοημοσύνη

Από κει και πέρα τα ξένα Μέσα υπογραμμίζουν πως μετά το τέλος του Apple iCar θα υπάρξουν και απολύσεις, αλλά δεν αναφέρθηκε κάποιος συγκεκριμένος αριθμός. Επίσης, κάποιοι από τους εργαζόμενους θα επανατοποθετηθούν σε άλλα τμήματα, περισσότεροι θα ενσωματωθούν στο τμήμα τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις