Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
JEEP Avenger: To Car of the year 2023 με τιμή από 25.990 ευρώ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

JEEP Avenger: To Car of the year 2023 με τιμή από 25.990 ευρώ

31/1/2024

Ένα πραγματικό SUV με αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος, πολύ πλούσιο εξοπλισμό, και με τιμή από τις πιο προσιτές της Ελληνικής αγοράς.

Ένα γνήσιο Jeep με τον χαρακτήρα που του αξίζει

Το Jeep Avenger αποτελεί μια επιλογή compact SUV πόλης, που ταυτόχρονα μπορεί να συνδυάσει και διαδρομές σε άσφαλτο, αλλά παράλληλα θα ικανοποιήσει και σε off road ικανότητες. Αυτό το καταφέρνει χάρη στο στάνταρ σύστημα Selec-Terrain που του επιτρέπει να πάει σε πιο δύσβατα μέρη, αλλά και στην μεγάλη απόσταση (20,1 εκ.) από το έδαφος. Είναι εφοδιασμένο με 1.200αρη βενζινοκινητήρα 100 ίππων και 205 Nm ροπής, που είναι ικανός για καθημερινές συνθήκες μετακίνησης με δύναμη σε όλο το φάσμα.

Μοντέρνα και ιδιαίτερη εμφάνιση

Η σχεδίαση του Jeep Αvenger είναι φρέσκια και σύγχρονη, και ξεχωρίζει με τις ογκώδεις γωνίες του και το σκληροπυρηνικό του ύφος. Η σήμα κατατεθέν τετραγωνισμένη μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες, και οι εμπρός Full-LED προβολείς που είναι ενσωματωμένοι στη μάσκα, δημιουργούν ένα ενιαίο και κομψό αποτέλεσμα, ενώ τα πίσω διαθέτουν μοναδικά γραφικά που δημιουργούν μια ιδιαίτερη φωτεινή υπογραφή. Τα περιμετρικά πλαστικά και οι χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου προσφέρουν την απαραίτητη αγριάδα και την off-road αίσθηση που απαιτείται σε κάθε όχημα της εταιρείας, ενώ διατίθεται και με διχρωμία που το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο μοντέρνο. Το μήκος του φτάνει τα 4,08 μέτρα, και όντας σχεδόν 16 εκ. κοντύτερο και χαμηλότερο από το Renegade είναι το μικρό μοντέλο της εταιρείας.

Πλούσιος εξοπλισμός από την βασική έκδοση και ικανοποιητικοί χώροι

Το Avenger ξεκινάει από τα 25.990 ευρώ έχοντας πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, οθόνες 10,25 ιντσών, ζάντες αλουμινίου και σύστημα πλοήγησης. Τέλος, έχει επίσης κάμερα όπισθεν που κάνει πανεύκολο το παρκάρισμα και σένσορες. Παράλληλα, βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας σε ό,τι αφορά το πλάτος του πίσω καθίσματος (1,32 μ.) αλλά και τον αέρα που υπάρχει για γόνατα των πίσω επιβατών, ενώ αναφορικά με τα κεφάλια των πίσω επιβατών, μπορεί να μεταφέρει άνετα επιβάτες με ύψος 1,80 μ.. Το πορτ-μπαγκάζ, έχει χωρητικότητα 380 λτ. που σημαίνει πως θα χωρέσει άνετα τις αποσκευές των 4 επιβατών.

Και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Το Jeep Αvenger είναι διαθέσιμο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, που είναι εξοπλισμένο με τον νέο ηλεκτροκινητήρα του ομίλου Stellantis, ο οποίος αποδίδει 156 ίππους και 260Nm ροπής, που λειτουργεί στα 400 Volt. 
Η μπαταρία χωρητικότητας 54kWh επιτρέπει στο μοντέλο της Jeep να γράψει αυτονομία άνω των 400 χλμ. μέσα στον αστικό ιστό και κοντά στα 370 χλμ. σε μεικτές συνθήκες (στο ECO mode), μειώνοντας εξαιρετικά το άγχος φόρτισης. Στα θετικά του στοιχεία βάζουν και την ταχύτητα «ανεφοδιασμού», αφού σε ταχυφορτιστή 100kW μπορεί να φτάσει από το 20% στο 80% σε μόλις 24 λεπτά, ενώ σε wallbox 11kW χρειάζεται 5 ώρες και 30 λεπτά για να ολοκληρώσει το 0-100%. Η τιμή του ηλεκτρικού Jeep Avenger ξεκινά από 38.700 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις