Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Citroen C3 Aircross κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Citroen C3 Aircross κάνει πρεμιέρα στις 18 Απριλίου

17/4/2024

Προ των πυλών το νέο Citroen C3 Aircross.
Θα προσφέρεται και ως 7θέσιο.
Ηλεκτρικό αλλά και βενζινάτο ήπια υβριδικό.
Καμπίνα σαν του e-C3.

Προ των πυλών το νέο Citroen C3 Aircross

Στις 18 Απριλίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Citroen C3 Aircross, όπως γνωστοποίησε η γαλλική μάρκα μέσω ενός teaser βίντεο. Η νέα γενιά του μοντέλου θα έχει  καμπίνα που θα φιλοξενεί έως και τρεις σειρές καθισμάτων για επτά επιβάτες, ηλεκτρική έκδοση, αλλά και νέα σχεδίαση με μεγαλύτερες διαστάσεις.

Θα προσφέρεται και ως 7θέσιο

Στη νέα του γενιά το Citroen C3 Aircross θα έχει LED φώτα παρόμοια με αυτά του e-C3 και τετραγωνισμένη σχεδίαση. Φήμες κάνουν λόγο πως σε σχέση με το τωρινό C3 Aircross θα είναι πιο μεγάλο μήκος (περίπου 4,32 μέτρα), ώστε να μπορεί να μεταφέρει με περισσότερη άνεση επτά επιβάτες χάρη στις τρεις σειρές καθισμάτων με διάταξη 2+3+2.

Εκτός της 7θέσιας διάταξης, στο εσωτερικό είναι πολύ πιθανό ότι το νέο C3 Aircross θα έχει την ίδια διάταξη στο ταμπλό με το C3. Όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν τη λεπτή οθόνη για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ το σύστημα infotainment θα φιλοξενείται σε οθόνη 10 ιντσών.

Ηλεκτρικό αλλά και σε βενζίνη

Η φαρέτρα των κινητήριων συνόλων του επόμενου Citroen C3 Aircross θα αποτελείται από κινητήρες βενζίνης, ήπια υβριδικά σύνολα 48 βολτ, αλλά και από τουλάχιστον μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το ηλεκτρικό C3 Aircross επιβεβαιώθηκε επίσημα από το λογότυπο «e-C3», που φαίνεται στο teaser βίντεο που ακολουθεί. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν προσεχώς οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις