Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Auto Planet: Νέα αξεσουάρ αυτοκινήτου για το κινητό σου και όχι μόνο!

Auto Planet: Νέα αξεσουάρ αυτοκινήτου για το κινητό σου και όχι μόνο!

Διαβάστηκε από 14716 αναγνώστες - 14/2/2024

Νέα αξεσουάρ αυτοκινήτου έφθασαν στο AutoPlanet για να σας λύσουν τα χέρια και να κάνουν την κάθε διαδρομή σας πιο άνετη αλλά και περισσότερο ασφαλή. Πάρτε παρακάτω μία γεύση από τα new arrivals:

 

  1. Baseus Μαγνητική Βάση Κινητού Αυτοκινήτου για Αεραγωγό - Κόκκινη
Μία βάση κινητού είναι απαραίτητο αξεσουάρ για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η Baseus μαγνητική βάση κινητού αυτοκινήτου, είναι σχεδιασμένη για τοποθέτηση στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα το smartphoneσας τοποθετείται εύκολα και απλά με τη χρήση μαγνήτη. Φυσικά, από το προϊόν δεν λείπει και η περιστροφή 360 μοιρών που προσφέρει ακόμα περισσότερη άνεση κατά τη χρήση.
  1. Baseus Φορτιστής Αυτοκινήτου Γκρι με 2 Θύρες USB 4.8A 24W
Αυτός ο φορτιστής αυτοκινήτου από την Baseus, σας επιτρέπει να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα χωρίς να ανησυχείτε για αργή φόρτιση. ¶λλο σημαντικό του πλεονέκτημα; Είναι βαθιά ενσωματωμένος στη θέση του αναπτήρα ώστε να μην πέφτει σε περίπτωση που οδηγήσετε σε ανώμαλο δρόμο ή σε έντονο φρενάρισμα.
  1. Baseus Fm Transmitter Αυτοκινήτου Enjoy Car με AUX / USB / MicroSD Γρήγορης Φόρτισης QC3.0
Παίξτε άνετα μουσική στο αυτοκίνητό σας και φορτίστε έως και 2 συσκευές ταυτόχρονα με το fm transmitter από την Baseus! Ο ασύρματος πομπός FM Baseus Enjoy Car εξαλείφει τον περιττό θόρυβο και παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου. Και το ακόμα καλύτερο; Όταν συνδυάζεται με το smartphone σας, μπορεί να προσφέρει φωνητική πλοήγηση για περισσότερο ασφαλείς διαδρομές!
  1. Baseus Powerbank Adaman 2 10000 mAh 30W με 2 Θύρες USB-A και Θύρα USB-C 
Εξασφαλίστε ότι θα μπορείτε να φορτίζετε εύκολα και γρήγορα τις συσκευές σας όπου κι αν πάτε με το Powerbank Adaman 2 από την Baseus.Το προϊόν διακρίνεται για τη χωρητικότητά του 10.000 mAh ενώ μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού – ακόμα και στο αεροπλάνο!
  1. Baseus Μίνι Τρόμπα Αυτοκινήτου 50PSI με Καλώδιο Αναπτήρα 12V
Aλλο ένα χρήσιμο αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας! Το μίνι κομπρεσέρ αέρα Baseus, θα σας βοηθήσει να φουσκώσετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου, του ποδηλάτου, το στρώμα θαλάσσης κ.α. Φυσικά, χάρη στο σχεδιασμό μικρού μεγέθους, μπορείτε να το αποθηκεύσετε εύκολα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα autoplanet.gr και βρείτε όλα τα νέα αξεσουάρ αυτοκινήτου για το κινητό σαςστις καλύτερες τιμές.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις