Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πλύσιμο αυτοκινήτου με top προϊόντα περιποίησης από το AutoPlanet!

Πλύσιμο αυτοκινήτου με top προϊόντα περιποίησης από το AutoPlanet!

Διαβάστηκε από 11595 αναγνώστες - 20/6/2023

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου είναι μια σημαντική διαδικασία που διατηρεί το όχημα σε καλή κατάσταση και του προσδίδει καθαρότητα και λάμψη. Με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων, μπορείτε να απομακρύνετε τη βρωμιά, τη σκόνη και τα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στο αυτοκίνητο. Δείτε πως να πλύνετε το αυτοκίνητό σας με top προϊόντα περιποίησης.

Tatop προϊόντα περιποίησης που θα σας «λύσουν» τα χέρια.

  1. Chemical Guys Smoking Black Κουβάς Πλυσίματος 19lt.
Το πρώτο αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να επιλέξετε είναι ένας κουβάς πλυσίματος. Ο κουβάς πλυσίματος Smoking Black της Chemical Guys, είναι από τα top προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε.

Το AutoPlanet προτείνει: Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο πλυσίματος με τους δύο κουβάδες για καλύτερα αποτελέσματα!
Η μέθοδος πλυσίματος των δύο κουβάδων δίνει τη δυνατότητα να πλυθεί το αυτοκίνητο με περισσότερη προσοχή και αποτελεσματικότητα, καθώς έχετε έναν κουβά για τον καθαρισμό και έναν για τον ξέβγαλμα. Έτσι, εξασφαλίζετε ότι δεν θα προκαλέσετε γρατζουνιές στο αμάξωμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Βρείτε ΤΩΡΑ στο AutoPlanet τον Smoking Black κουβά πλυσίματος της Chemical Guys και άλλους κουβάδες της εταιρείας με ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
  1. Γάντι πλυσίματος
Meguiar s Γάντι Πλυσίματος Από Μικροΐνες
Το γάντι πλυσίματος που θα επιλέξετε, θα πρέπει να σας εξασφαλίζει εύκολο πλύσιμο του αυτοκινήτου και φυσικά πλύσιμο χωρίς γρατζουνιές. Το γάντι μικροϊνών από τη Meguiar sείναι η ιδανική επιλογή.

Βρείτε το στο AutoPlanet ΤΩΡΑ με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%.
  1. Meguiar s Σαμπουάν με Κερί 1420ml
Το σαμπουάν αυτοκινήτου είναι το must have προϊόν που πρέπει να έχετε για το πλύσιμο του αυτοκινήτου και θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο. Για αυτό μην χάσετε το νούμερο 1 σαμπουάν αυτοκινήτου από τη Meguiar s “Ultimate Wash & Wax” στο AutoPlanetκαι φυσικά με 20% ΕΚΠΤΩΣΗ.
  1. Meguiar s Supreme Πετσέτα Μικροϊνών Στεγνώματος XL
Για απαλό και ασφαλές στέγνωμα μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου επιλέξτε την Meguiar s Supreme Πετσέτα Μικροϊνών Στεγνώματος XL!
Για το τέλειο πλύσιμο του αυτοκινήτου μην χάσετε όλα τα top προϊόντα περιποίησης στο AutoPlanet: Meguiar s, ChemicalGuys, Soft99, Autoglym, TurtleWax, ArmorAll και πολλά άλλα επώνυμα brands στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ένα κλικ ΕΔΩ κοντά σας!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις