Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Συντήρηση  αυτοκινήτου το φθινόπωρο: Χρήσιμες Συμβουλές

Συντήρηση αυτοκινήτου το φθινόπωρο: Χρήσιμες Συμβουλές

Διαβάστηκε από 14678 αναγνώστες - 19/10/2023

Το φθινόπωρο έχει φθάσει και είναι η κατάλληλη εποχή για να συντηρήσετε και να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τον χειμώνα. Η κατάλληλη φροντίδα και προετοιμασία του αυτοκινήτου, θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε ασφαλέστερες οδικές διαδρομές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως είναι αυτές του χειμώνα. Δείτε παρακάτω, μερικές συμβουλές για τη συντήρηση του αυτοκινήτου το φθινόπωρο.

  1. Έλεγχος των ελαστικών
Ελέγξτε την πίεση αέρα των ελαστικών και βεβαιωθείτε ότι είναι στα σωστά επίπεδα σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η σωστή πίεση αέρα ελαστικών βελτιώνουν την απόδοση του αυτοκινήτου και αυξάνουν την ασφάλειά σας.
Βρείτε στο AutoPlanet κομπρεσέρ αέρα ελαστικών με έκπτωση έως 30% και σε ποικιλία για να διαλέξετε.
  1. Έλεγχος των υαλοκαθαριστήρων
Οι υαλοκαθαριστήρες σας εξασφαλίζουν καθαρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου κι επομένως ασφάλεια. Εάν οι υαλοκαθαριστήρες σας, έχουν φθαρεί πρέπει να προβείτε στην αντικατάστασή τους για να έχετε μέγιστη απόδοση το χειμώνα.
Βρείτε στο AutoPlanet τους υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin, κορυφαίας ποιότητας και άριστης απόδοσης.
  1. Έλεγχος του υγρού υαλοκαθαριστήρων
Το υγρό υαλοκαθαριστήρων είναι εξίσου σημαντικό να ελεγχθεί πριν από τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα καθώς ένα καθαρό παρμπρίζ είναι σημαντικό για την ασφάλειά σας ιδίως σε συνθήκες όπως η βροχή, το χιόνι ή και η ομίχλη.
Βρείτε στο AutoPlanet υγρά υαλοκαθαριστήρων με ΕΚΠΤΩΣΗ έως 25% για να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας το φθινόπωρο και να το προετοιμάσετε για το χειμώνα.
  1. Έλεγχος των λαμπτήρων
Οι λαμπτήρες, σας εξασφαλίζουν ορατότητα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως είναι αυτές του χειμώνα, είναι απαραίτητο να έχετε άριστη ορατότητα.
Βρείτε στο AutoPlanet λαμπτήρες αλογόνου για maximum ορατότητα αλλά και Led λάμπες αυτοκινήτου για απόδοση και στυλ.
  1. Έλεγχος του λιπαντικού κινητήρα
Το λιπαντικό κινητήρα, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία το κινητήρα. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οι κινητήρες αντιμετωπίζουν περισσότερη «φόρτωση» λόγω της εκκίνησης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι σημαντικό να ελέγξετε και να αλλάξετε το λιπαντικό κινητήρα αν είναι απαραίτητο ώστε να εξασφαλίσετε την προστασία του κινητήρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Βρείτε στο AutoPlanet λιπαντικά κινητήρα με ΕΚΠΤΩΣΗ έως 40% και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ό,τι χρειαστείτε με ένα κλικ στο autoplanet.gr στην πόρτα σας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις