Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Renault Express Van: Επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική κινητικότητα

Renault Express Van: Επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική κινητικότητα

27/3/2024

Ένα αξιόπιστο και πρακτικό όχημα αποτελεί μια από τις βασικές ανάγκες κάθε επαγγελματία, εξασφαλίζοντας του την διεκπεραίωση των καθημερινών επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Η Automotivo φροντίζοντας ακριβώς για αυτή την ανάγκη, αλλάζει τα δεδομένα στην επαγγελματική κινητικότητα και την αποτελεσματική οδήγηση με το νέο Renault Express Van.

Κατασκευασμένο με τις ποιο σύγχρονες τεχνολογίες της Renault, το Express Van υπόσχεται να κάνει τη ζωή του επαγγελματία ευκολότερη λόγω της οικονομίας καυσίμου αλλά και του ευρηματικού αποθηκευτικού εσωτερικού του. Με 48 λίτρα χωρητικότητα στην καμπίνα αλλά και 13 επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους σε καίρια σημεία, έχετε τη δυνατότητα να εξοπλίσετε εύκολα το όχημα με ό,τι σας εξυπηρετεί, κάνοντας την καθημερινή σας εργασία ποιο άνετα και εύκολα.. Ικανό να παράγει άνετα το καθημερινό μεταφορικό σας έργο με ωφέλιμο φορτίο 701kg, όγκο χώρου φόρτωσης που φτάνει τα 3,7 κυβικάμέτρα και μέγιστο μήκος φόρτωσης στο πάτωμα 1.915mm. Η ενσωμάτωση επίσης πλευρικών συρόμενων και πίσω θυρών με 180° άνοιγμα επιτρέπει την άνετη και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Πρακτικό όσο ποτέ, με τον πλεον αξιόπιστο  κινητήρα diesel 1.5 blue dCi που αποδίδει 95 ίππους και απόδοση καυσίμου 4,5-5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο οικονομικά επαγγελματικά οχήματα. Σχεδιασμένο κυρίως να ανταποκρίνεταισε απαιτητικούς και στενούς χώρους εργασίας αλλά και εντός της πόλης, το Renault Express Van θα το βρείτε διαθέσιμο και ετοιμοπαράδοτο στην Automotivo, στην προνομιακή τιμή των 19.401,81€ +ΦΠΑ.

Εφοδιασμένο με μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης που εξασφαλίζουν την οδηγική ασφάλεια και την πλήρη ορατότητα του οδηγού, το Renault Express Van ήρθε να διαμορφώσει τις καθημερινές σας εμπειρίες με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια..

Τόσο ο πρακτικός σχεδιασμός, όσο και οι γενναιόδωρες διαστάσεις με την υψηλή του λειτουργικότητα καθιστούν το Renault Express Van το δεξί χέρι κάθε επαγγελματία. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας σε ένα από τα καταστήματα της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα και πραγματοποιήστε δωρεάν ένα test drive ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την αποδοτικότητα του νέου σας οχήματος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις