Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen Basalt: Το νέο Coupe SUV της γαλλικής μάρκας
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen Basalt: Το νέο Coupe SUV της γαλλικής μάρκας

28/3/2024

Προορίζεται για αγορές στη Ν. Αμερική και την Ινδία.
Με τη γνωστή σχεδίαση της γαλλικής μάρκας.
Δεν δημοσιεύτηκε εικόνα από το εσωτερικό.
Καμία πληροφορία για τους κινητήρες.

Προορίζεται για αγορές στη Ν. Αμερική και την Ινδία

Το Basalt Vision αποκάλυψε επίσημα η Citroen. Το νέο Coupe SUV της γαλλικής μάρκας αναμένεται να προσφερθεί σε αγορές όπως αυτές της Νοτίου Αμερικής και της Ινδίας, όταν το μοντέλο παραγωγής ξεκινήσει να παραγωγή αργότερα μέσα στο 2024.

Με τη γνωστή σχεδίαση της γαλλικής μάρκας

Σχεδιαστικά, το Basalt Vision στο μπροστινό μέρος μοιάζει πολύ με το Citroen New C3 Aircross, έχοντας μεγάλους αεραγωγούς και λεπτά LED φώτα ημέρας. Στο πλάι βλέπουμε τα φτερά να έχουν πλαστική επένδυση, ενώ η coupe σχεδίαση καταλήγει στο πίσω μέρος, όπου δεσπόζουν τα LED φώτα σε σχήμα C.

Δεν δημοσιεύτηκε εικόνα από το εσωτερικό

Η Citroen, επί του παρόντος δε θέλησε να μας δείξει την καμπίνα του Basalt. Η γαλλική μάρκα δεν δημοσίευσε κάποια εικόνα, αλλά αναμένουμε πως το Basalt θα αποκτήσει τεχνολογίες που υπάρχουν και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της Citroen. Επίσης, προτεραιότητα στην καμπίνα του νέου γαλλικού Coupe SUV έχει δοθεί και στην άνεση.

Καμία πληροφορία για τους κινητήρες

Το Citroen δεν μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες. Πιθανότατα, τούρμπο βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων θα βρίσκεται κάτω από το καπό, προσφέροντας 110 άλογα, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες πως το 2025 θα ακολουθήσει και ένα ηλεκτρικό μοντέλο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις