Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πρεμιέρα με νέα οθονάρα 27 ιντσών για το ανανεωμένο Genesis GV70
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα με νέα οθονάρα 27 ιντσών για το ανανεωμένο Genesis GV70

26/4/2024

Tον Μάιο λανσάρεται στις αγορές.
Αντί για δύο οθόνες, μια, 27 ιντσών.
Αλλαγές ουσίας στο εξωτερικό.
Ανανέωση και για το GV70 Sport.

Αξιζει να μαθετε

Tον Μάιο λανσάρεται στις αγορές

Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Genesis GV70. Το πολυτελές SUV προσθέτει στο εσωτερικό του μία νέα οθόνη 27 ιντσών, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Μέσα στον Μάιο αναμένεται το λανσάρισμά του στις αγορές, με την αρχή να γίνεται από αυτή της Νοτίου Κορέας.

Αλλαγές ουσίας στο εξωτερικό

Εξωτερικά, οι σχεδιαστές της κορεατικής μάρκας, αποφάσισαν να προβούν σε λίγες αλλά ουσιαστικές αλλαγές. Έχουν προσφέρει στο μοντέλο μια νέα μάσκα με διπλό πλέγμα, ενώ οι προβολείς διαθέτουν την τεχνολογία MLA. Στο πίσω μέρος, τα φλας έχουν ενσωματωθεί  από τους προφυλακτήρες, στα φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχει και μια ανασχεδιασμένη αεροτομή. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό, υπάρχουν νέες ζάντες 19 ιντσών.

Αντί για δύο οθόνες, μια, 27 ιντσών

Στην καμπίνα, όπως το ανανεωμένο GV80, έτσι και το GV70, αλλάζει τον ξεχωριστό ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του infotainment με μια νέα οθόνη 27 ιντσών. Νέα σχεδίαση έχει αποκτήσει και η οθόνη που ελέγχει τον κλιματισμό, αλλά και το τιμόνι, που μοιάζει με αυτό του GV80. Το σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος έχει επίσης τροποποιηθεί.

Ανανέωση και για το GV70 Sport

Η Genesis ανανέωση και το GV70 Sport, την σπορ έκδοση του μοντέλου. Διατίθεται στάνταρ με τη μάσκα G-Matrix Crest, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σκούρες μεταλλικές ζάντες 21 ιντσών, σπορ τιμόνι και πορτοκαλί ραφές στο εσωτερικό.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις