Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στα Μέγαρα - Pantazis Cars
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στα Μέγαρα - Pantazis Cars

19/12/2023

Στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων καραδοκεί δυστυχώς πάντα ο κίνδυνος απάτης, που μπορεί να αφορά από «γυρισμένα» χιλιόμετρα ή κακή συντήρηση. Αν ψάχνεις ένα μεταχειρισμένο με εγγυημένη ποιότητα από μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στο χώρο η οποία σέβεται τα χρήματα σου, τότε η έκθεση αυτοκινήτου Pantazis Cars έχει αυτό που χρειάζεσαι.

Προκειμένου να αποφύγετε τους επιτήδειους και να κάνετε πραγματικά σωστή αγορά μεταχειρισμένου, θα πρέπει να επιλέξετε εμπόρους που βρίσκονται χρόνια στην αγορά και έχουν δημιουργήσει καλό όνομα.

Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Pantazis Cars, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη στην εύρεση του επόμενου οχήματος σας.

Όλα τα αυτοκίνητα είναι ελεγμένα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε μεταχειρισμένο είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα προς πώληση αυτοκίνητα να είναι εγγυημένα και εξονυχιστικά ελεγμένα. 

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού είναι ότι στην Pantazis Cars θα βρείτε μια τεράστια γκάμα αυτοκινήτων τα οποία έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους σε κρίσιμα σημεία και διαθέτουν πλήρες ιστορικό συντήρησης ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα τους, ενώ η εταιρεία δίνει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης με παλαιότερο αυτοκίνητο καθώς και αποστολής αυτοκινήτου σε νησιά και σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν διαμονή μίας ημέρας για τη διαδικασία αγοράς.

Σκοπός της Pantazis Cars είναι η ικανοποίηση των πελατών της. ΓιΆ αυτό διαθέτει δωρεάν service για 2 χρόνια στο εξειδικευμένο συνεργείο της, ενώ μπορεί να γίνει επέκταση της εγγύησης ενός έτους που δίδεται σε κάθε αγοραστή.

Η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου της επιλογής σας μπορεί να γίνει με ευνοϊκή χρηματοδότηση για εύκολη αποπληρωμή, υπάρχουν ειδικές τιμές σε τρίτεκνους και πολύτεκνους ενώ όλα τα αυτοκίνητα παραδίδονται με πιστοποιητικό απολύμανσης.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: 41ο χλμ. Π.Ε.Ο.Α.Κ. Μέγαρα Τ.Κ. 191 00
Τηλ 1:  210 7103333
Τηλ 2: 22960 27150
Τηλ 3: 22961 52070
Email 1: [email protected]
Email 2: [email protected]
Site: https://pantaziscars.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις