Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο Περιστέρι – AUTOSHOW Vlachos

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο Περιστέρι – AUTOSHOW Vlachos

16/2/2024

Η εταιρεία AUTOSHOW Βλάχος με τεράστια εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτου, είναι σε θέση να σας εγγυηθεί το επόμενο σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Δραστηριοποιούμενη στον χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 40 χρόνια, η  AUTOSHOW Βλάχος φροντίζει να σέβεται τον πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το αυτοκίνητο αποτελεί απαραίτητο εφόδιο στην καθημερινότητά μας είτε πρόκειται προορίζεται για επαγγελματικούς είτε για προσωπική χρήση,  συνεπώς η διαδικασία της αγοράς πρέπει να οδηγεί σε σωστές επιλογές, κάτι το οποίο εγγυάται στους πελάτης της η AUTOSHOW Βλάχος.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο, στην AUTOSHOW Βλάχος θα βρείτε σίγουρα αυτό που σας ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων μοντέλων άριστης κατάστασης

Η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρία, καθώς και η ποιότητα των αυτοκινήτων που προτείνει στους πελάτες της, αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας της. Ο σεβασμός στον πελάτη και η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων, αποτελούν το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της επιχείρησης. 

Για τη δική σας διευκόλυνση, η εταιρεία AUTOSHOW Βλάχος προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα είτε με διακανονισμό, είτε μέσω τραπέζης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Βλάχος Δημήτρης
Έδρα: Εθνάρχου Μακαρίου 22 - Περιστέρι, 12132
Email: [email protected]
Τηλ: 2105727135, 2105779437
Κιν: 6945903996, 6944580423
Fax: 2105715699
Website
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις