Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτοκίνητο για 1 ζωή

Διαβάστηκε από 15302 αναγνώστες - 25/2/2020

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

Την Mercedes E 220 d Estate μπορούμε μόνο να την προτείνουμε. Παρέχει χώρους, έχει άνετη ανάρτηση, είναι γρήγορη και, παρόλ αυτά, οικονομική σε κατανάλωση. Και το επίπεδο της ποιότητάς της είναι καλό. Μόνο οι υψηλές τιμές περιορίζουν τον ενθουσιασμό. Ποτέ ξανά δεν υπήρχαν λιγότερες σημειώσεις στο σημειωματάριο ενός test διαρκείας μας. Για τη station wagon εκδοχή της Mercedes E-Class, ενώ διανύσαμε περισσότερα από 100.000 km, οι σελίδες των σημειώσεών μας ήταν λιγοστές. Ποια ήταν η αιτία της... εγκράτειάς μας; Πολύ απλά. Όποιος μπήκε και κάθισε μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο, δεν ήθελε πια να βγει έξω. Εδώ ταίριαξε καλύτερα το σλόγκαν «μακριά, γρήγορα, καλά».



Πραγματικά, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, καθώς η Benz δεν πρόλαβε καν να έρθει στο... στόλο των αυτοκινήτων μας, αλλά ο πρώτος συνάδελφος, που ανέλαβε να την οδηγήσει, έκανε άμεσα το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι του, παραμένοντας για μέρες μαζί της και για πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Σύντομες διαδρομές και συχνές αλλαγές οδηγών δεν υπήρξαν για το μοντέλο από τη Στουτγκάρδη. Αν μάλιστα, δε μεσολαβούσε ο αυστηρός συντονιστής των test, οι συνάδελφοι θα έφταναν να μαλώσουν για τα κλειδιά αυτής της Mercedes-Benz με την πινακίδα κυκλοφορίας S-KE 5293. Μάλιστα, η... πετσέτα στο κάθισμα του οδηγού τοποθετήθηκε πολύ νωρίς, κάτι που ήταν απόδειξη της οικειότητας, που αισθανθήκαμε στο εσωτερικό της. Με πάνω από 14 εκ. οχήματα η E-Class είναι η Mercedes-Benz με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας. «Μπαίνεις μέσα και αισθάνεσαι ωραία», σημείωσε ένας άλλος συνάδελφος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις