ΤΟ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ ΣΩΖΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το ψυκτικό του κινητήρα

Τις κρύες μέρες του Χειμώνα, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ελέγξουμε στο αυτοκίνητό μας είναι το αντιψυκτικό του κινητήρα. Εκτός από την προστασία από τον πάγο, το συγκεκριμένο υγρό έχει και άλλες, πολύτιμες ιδιότητες, τις οποίες πρέπει να γνωρίζουμε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Οδήγηση τον χειμώνα: Ποια λάθη πρέπει να αποφύγουμε

Ο χειμώνας είναι η πιο απαιτητική περίοδος για ένα αυτοκίνητο. Για τον λόγο αυτό πρέπει είμαστε ιδιαίτερο προσεκτικοί, αποφεύγοντας συγκεκριμένες κακοτοπιές. Διαβάστε ποια λάθη δεν πρέπει να κάνουμε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι κάνουμε τα παλιά ελαστικά;

Το ξέρατε ότι οι αγρότες μπορούν να αξιοποιήσουν στις γεωργικές τους δραστηριότητες μεταχειρισμένα ελαστικά; Για πολλούς οδηγούς είναι εμπόδιο, υπάρχουν ωστόσο οι κατάλληλες προτάσεις που λύνουν κάθε πρόβλημα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς να συντηρήσετε τη μπαταρία σας το χειμώνα

Στις κρύες συνθήκες, η απόδοσης της μπαταρίας πέφτει, ενώ παράλληλα ο κινητήρας εκκινείται με μεγαλύτερη δυσκολία. Αν συνδυάσουμε αυτά τα 2 δεδομένα, καταλαβαίνουμε πως αν η μπαταρία δεν είναι καλοσυντηρημένη, το χειμώνα μπορεί να μείνουμε ένα πρωί χωρίς αυτοκίνητο. Βλέπουμε πως μπορούμε να αποφύγουμε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.

ΕΞΙ ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ Θολωμένα τζάμια: Τι φταίει και πώς το αντιμετωπίζουμε;

Το ξέρατε ότι η άμμος γάτας βοηθά στο ξεθόλωμα του παρμπρίζ; Διαβάστε γιατί μαζεύει υγρασία στο αυτοκίνητο, τα έξι λάθη που πρέπει να αποφύγουμε, καθώς και χρήσιμα tips για να ξεθολώνουν γρήγορα τα τζάμια.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Τι προσέχουμε και πώς τοποθετούμε μόνοι μας έναν κοτσαδόρο;

Θέλετε να επιλέξετε τον κατάλληλο κοτσαδόρο για αυτοκίνητό σας; Υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε. Bonus, οδηγίες εγκατάστασης χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε συνεργείο.

Επτά οικονομικά και ασφαλή παιδικά καθίσματα κατηγορίας 1-2-3

Αναζητάτε προσαρμόσιμα παιδικά καθίσματα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε βάθος χρόνου; Επτά επιλογές καθισμάτων κατηγορίας 1-2-3 με οικονομικό προφίλ και την απαραίτητη ασφάλεια στο «πιάτο» σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς θα «αναστήσω» το παλιό μου αυτοκίνητο?

Έπεσες στην ανάγκη του παλιού αυτοκινήτου του παππού σου; Ή μήπως θέλεις να φέρεις στη ζωή ένα μακρά ακινητοποιημένο όχημα; Δες βήμα - βήμα πως θα το καταφέρεις μόνος, εύκολα, οικονομικά και γρήγορα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς να αποφύγετε το θάμπωμα του παρμπριζ

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι κάθε χειμώνα είναι το θόλωμα των παραθύρων. Ένα απλό φαινόμενο που μπορεί όμως να αποβεί μοιραίο. Πώς θα δώσετε τέλος μια και καλή;

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Έρευνα: Οι εταιρείες λένε τις αληθινές καταναλώσεις?

Τα στοιχεία δείχνουν πως σταδιακά, η απόκλιση των εργοστασιακών τιμών κατανάλωσης με την πραγματικότητα, αρχίζει να μειώνεται σημαντικά. Έρευνα αποδεικνύει πως οι εταιρείες δείχνουν στους υποψήφιους αγοραστές μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση γύρω από τις καταναλώσεις.

KNOW HOW Οδηγίες χρήσης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων

Το κινούμενο σπίτι διακοπών, αποτελεί όνειρο για πολλούς παραθεριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, αλλά θα ήθελαν να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά. Εμείς σας συμβουλεύουμε, πώς να αποφύγετε τυχόν λάθη.

ΦΡΕΝΑ Πότε το άλλαγμα των φρένων επείγει;

Φρενάρετε και ακούει όλη η γειτονιά τον χαρακτηριστικό τσιριχτό ήχο; Ή μήπως το δοχείο με τα υγρά φρένων κατεβαίνει αργά αλλά σταθερά; Δείτε τα σημάδια που «φωνάζουν» πρόβλημα και αλλαγή από… χιλιόμετρο.

REVIEW ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Πόσο αξιόπιστη αποδείχθηκε η E220 d ESTATE

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Ευρωπαική Αντοχή και Αξιοπιστία

Πως κατάφεραν τα Ευρωπαικά αυτοκίνητα να ξεπερνούν σε αξιοπιστία τα Ιαπωνικά, που μεσουρανούσαν τα τελευταία χρόνια? Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις κι εσύ τις προκαταλήψεις σου ή προτιμάς να κυκλοφορείς με τις απόψεις του Παππού σου?

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα

Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Αν μείνετε ψύχραιμοι και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα,μπορείτε να γλυτώσετε το αυτοκίνητό σας

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα


σε συνεργασία με AUTO BILD »