ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ Τα 8 λάθη που κάνουμε όταν γυαλίζουμε το αυτοκίνητο

Πας για καλό και μπορεί να κάνεις ζημιά! Μπορούμε να γυαλίσουμε και μόνοι μας το αυτοκίνητό μας, αρκεί να προσέχουμε και να μην κάνουμε ένα από τα παρακάτω λάθη, τα οποία θα προκαλέσουν ζημιά στο χρώμα. Εσείς εμπιστεύεστε τον εαυτό σας για αυτή τη διαδικασία;

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι απειλεί τη ζωή των ελαστικών;

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο, για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκονται πάντα σε καλή κατάσταση. Δείτε παρακάτω τις αιτίες που φθείρονται πρόωρα τα ελαστικά, και τι μπορούμε να κάνουμε για να παρατείνουμε τη ζωή τους.

ΖΕΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Θερμαντήρες χώρου στάθμευσης: Τι είναι και πώς εγκαθίστανται;

Οι θερμαντήρες χώρου στάθμευσης είναι πρόσθετος εξοπλισμός σε ένα αυτοκίνητο, μέσω του οποίου το εσωτερικού του οχήματος ζεσταίνεται ενώ είναι παρκαρισμένο! Τι ισχύει με την κρύα εκκίνηση κινητήρα και πώς εγκαθίσταται το σύστημα.

VOICE CONTROL Δοκιμάζουμε το Amazon Echo Auto: Υπάρχει το τέλειο voice control;

Τι μας προσφέρει η φωνητική υποβοήθηση (voice control) της Alexa και πώς δίνουμε εντολές μέσω του Echo Auto; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ηχητικού gadget στο «πιάτο» σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Μυρίζει το αυτοκίνητο? Δείτε μερικά σωτήρια tips..

Οι μυρωδίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι κάτι ενοχλητικό. Δοκιμάζουμε διάφορους τρόπους καθαρισμού και σας μεταφέρουμε, ποιοι από αυτούς βοηθούν πραγματικά!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Tips για οδήγηση σε φθινοπωρινό καιρό

Οδηγείτε σε ομιχλώδες φθινοπωρινό τοπίο όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα ζώο μπροστά σας; Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και προλάβετε ανεπιθύμητα ατυχήματα.

ΕΡΕΥΝΑ Το σκάνδαλο με τα φίλτρα καμπίνας των diesel οχημάτων

Γιατί τα εργοστασιακά φίλτρα δεν προστατεύουν από τους ρύπους NO2 των diesel κινητήρων; Πώς μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο η υγεία μας για 10 ευρώ;

BLUETOOTH Οκτώ BT hands free: ποιο επιλέγουμε;

Κλήση στο αυτοκίνητο; Αποστολή εύκολη για το κατάλληλο gagdet. Οκτώ Bluetooth hands free μπαίνουν στο… μίξερ, αξιολογούνται και μας προσφέρουν ασφάλεια και ποιοτική επικοινωνία ταυτόχρονα.

BLUETOOTH

Οκτώ BT hands free: ποιο επιλέγουμε;


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Χάλασε η Camera στο αυτοκίνητο?

Η εξέλιξη των αυτοκινήτων έχει γεμίσει τα οχήματα με κάμερες και διάφορους αισθητήρες, που πολύ εύκολα μπορεί να «τυφλωθούν» και να χάσουν εντελώς την αποτελεσματικότητα τους. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 10 Tips για ένα δυνατό a/c

Διαβάστε τον 10λογο της καλής λειτουργίας του air condition, για να έχετε την πιο δροσερή καμπίνα ακόμα και σε καύσωνες. Ετοιμάστε ζακέτα και όχι εφεδρική μπλούζα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

10 Tips για ένα δυνατό a/c


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ελαττωματικά ρουλεμάν γονάτου ανάρτησης; Αντικαταστήστε τα γρήγορα!

Μικρά, στρογγυλά και σημαντικά: Πώς αναγνωρίζονται τα ελαττωματικά ρουλεμάν γονάτου ανάρτησης; Τι επιλογές επισκευής υπάρχουν και πόσο κοστίζουν;

REVIEW ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Πόσο αξιόπιστη αποδείχθηκε η E220 d ESTATE

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Ευρωπαική Αντοχή και Αξιοπιστία

Πως κατάφεραν τα Ευρωπαικά αυτοκίνητα να ξεπερνούν σε αξιοπιστία τα Ιαπωνικά, που μεσουρανούσαν τα τελευταία χρόνια? Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις κι εσύ τις προκαταλήψεις σου ή προτιμάς να κυκλοφορείς με τις απόψεις του Παππού σου?

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα

Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Αν μείνετε ψύχραιμοι και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα,μπορείτε να γλυτώσετε το αυτοκίνητό σας

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα


σε συνεργασία με AUTO BILD »