Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Έρευνα: Εύκολα «θύματα» τα αυτοκίνητα με KeyLess GO

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι τα μοντέλα με σύστημα χωρίς κλειδί (keyless-go) είναι εύκολα... θύματα για τους κλέφτες αυτοκινήτων. Παρόλ αυτά, οι κατασκευαστές παίρνουν το χρόνο τους, ώστε να βρουν μια λύση. Πώς θα προστατευτείτε από μια κλοπή και περισσότερα για το σύστημα keyless-go μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς θα «αναστήσω» το παλιό μου αυτοκίνητο?

Έπεσες στην ανάγκη του παλιού αυτοκινήτου του παππού σου; Ή μήπως θέλεις να φέρεις στη ζωή ένα μακρά ακινητοποιημένο όχημα; Δες βήμα - βήμα πως θα το καταφέρεις μόνος, εύκολα, οικονομικά και γρήγορα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ Τι σημαίνουν οι ενδείξεις στον πίνακα οργάνων;

Η ποσότητα των φωτεινών ενδείξεων προειδοποίησης και ενημέρωσης στο πίνακα οργάνων αυξάνεται συνεχώς. Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά; Η AUTO BILD εξηγεί ποια προειδοποιητικά φώτα οφείλετε να γνωρίζετε σε κάθε περίπτωση και ποια σύμβολα απαιτούν άμεση δράση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Μύθος ή Αλήθεια: Αυξάνουν την ισχύ τα Sport φίλτρα αέρα?

Ένα σπορ φίλτρο αέρος επιτρέπει στον κινητήρα να απορροφά περισσότερο αέρα, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να παρέχει περισσότερη ισχύ. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία. Είναι όμως αυτή η αλήθεια?

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι κάνουμε τα παλιά ελαστικά;

Το ξέρατε ότι οι αγρότες μπορούν να αξιοποιήσουν στις γεωργικές τους δραστηριότητες μεταχειρισμένα ελαστικά; Για πολλούς οδηγούς είναι εμπόδιο, υπάρχουν ωστόσο οι κατάλληλες προτάσεις που λύνουν κάθε πρόβλημα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ E-cars: Πόσο μειώνεται η αυτονομία τους τον χειμώνα και τι κάνουμε;

Γνωρίζατε ότι η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό τους χειμερινούς μήνες; Διαβάστε απλούς τρόπους για να μεγιστοποιήσετε την εμβέλεια ενός EV, προστατεύοντας την επένδυσή σας.

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ Αποπαγωτικά παρμπρίζ: Ποια είναι και πώς λειτουργούν;

Ο πάγος στο παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου μπορεί να απομακρυνθεί πολύ εύκολα. Όχι, δεν είναι λύση το ξύσιμο. Αντιθέτως, υπάρχουν κατάλληλα αποπαγωτικά σπρέι που κάνουν την δουλειά αποτελεσματικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Tips για οδήγηση σε φθινοπωρινό καιρό

Οδηγείτε σε ομιχλώδες φθινοπωρινό τοπίο όταν ξαφνικά εμφανίζεται ένα ζώο μπροστά σας; Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και προλάβετε ανεπιθύμητα ατυχήματα.

ΕΡΕΥΝΑ Το σκάνδαλο με τα φίλτρα καμπίνας των diesel οχημάτων

Γιατί τα εργοστασιακά φίλτρα δεν προστατεύουν από τους ρύπους NO2 των diesel κινητήρων; Πώς μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο η υγεία μας για 10 ευρώ;

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μύθοι και Αλήθειες για το πλύσιμο αυτοκινήτου

Ο σωστός καθαρισμός του αυτοκινήτου, έιναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση.. Τρόποι για να το πλύνεις υπάρχουν πολλοί. Ποιος όμως είναι ο ιδανικός τρόπος για να πλυθεί ένα αυτοκίνητο σώστα και χωρίς φθορές? Ερευνούμε και παραθέτουμε τις επιλογές σου..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι είναι η βαλβολίνη και γιατί στοιχίζει τόσο;

Ενώ το λάδι του κινητήρα αλλάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, η βαλβολίνη (το λάδι του κιβωτίου ταχυτήτων), δε... βιώνει ανάλογα συχνή προσοχή από τους περισσότερους οδηγούς. Ωστόσο, γερνά και αυτή, και επομένως, πρέπει να αντικαθίσταται προτού το σύστημα μετάδοσης υποστεί κάποια πολύ ζημιά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως θα αυξήσεις την ζωή των Ελαστικών σου?

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι τα βλάπτει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πριν πουλήσεις το αμάξι σου, διάβασε εδώ

Έφτασε η ώρα που θα αποχαιρετήσεις το αυτοκίνητο σου και θέλεις να βάλεις στο ταμείο, όσα πιο πολλά γίνεται; Δες εδώ μερικά tips για το πως θα πιάσεις την υψηλότερη αξία.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 5 λάθη που κάνουν τον Αερόσακο επικίνδυνο

Σίγουρα γνωρίζετε τι είναι ο αερόσακος, ξέρετε όμως πως λειτουργεί και με ποιο τρόπο μπορεί να σας σώσει τη ζωή; Δείτε τα 5 λάθη που μπορεί να τον κάνουν επικίνδυνο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ας τελειώνουμε με την βρωμιά!

Με τον χειμώνα να ανήκει ημερολογιακά τουλάχιστον στο παρελθόν θα πρέπει να προβούμε σε ένα γενικό καθαρισμό του αυτοκινήτου μας για να αποφύγουμε την εμφάνιση διάβρωσης και δυσλειτουργιών.