ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ Πώς τα πήγε το νέο Mazda MX-5 στο τεστ των 100.000χλμ;

Είναι η τέταρτη γενιά του Mazda MX-5 η καλύτερη απ όλες; Πόσο καλό είναι το ιαπωνικό roadster ως μεταχειρισμένο με περισσότερα από 100.000 km;

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μύθοι και Αλήθειες για το πλύσιμο αυτοκινήτου

Ο σωστός καθαρισμός του αυτοκινήτου, έιναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση.. Τρόποι για να το πλύνεις υπάρχουν πολλοί. Ποιος όμως είναι ο ιδανικός τρόπος για να πλυθεί ένα αυτοκίνητο σώστα και χωρίς φθορές? Ερευνούμε και παραθέτουμε τις επιλογές σου..

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως αντιμετωπίζουμε την περίπτωση φωτιάς?

Πολλές φορές το χρόνο καλείται η πυροσβεστική για να σβήσει ένα αυτοκίνητο που έχει πάρει φωτιά. Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Ποιες είναι οι βασικές αιτίες πυρκαγιάς και ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις?

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Καθάρισε τα μικρόβια της καμπίνας μόνος σου

Δεν είναι μόνο το εξωτερικό το ζήτημα. Η ουσία είναι μέσα και εκεί πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου. Σας παρουσιάζουμε τα πολύ απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε και να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να λάμπει ξανά, γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως θα αυξήσεις την ζωή των Ελαστικών σου?

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι τα βλάπτει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ Ας τελειώνουμε με την βρωμιά!

Με τον χειμώνα να ανήκει ημερολογιακά τουλάχιστον στο παρελθόν θα πρέπει να προβούμε σε ένα γενικό καθαρισμό του αυτοκινήτου μας για να αποφύγουμε την εμφάνιση διάβρωσης και δυσλειτουργιών.