Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με τον δικό της τρόπο γιόρτασε η Mercedes-Benz Ελλάς για 6η συνεχή χρονιά τη Διαφορετικότητα, πραγματοποιώντας μία εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της.

Η «διαφορετική» ημέρα της Mercedes

13/6/2018

Με το δικό της τρόπο γιόρτασε η Mercedes-Benz Ελλάς για 6η συνεχή χρονιά τη Διαφορετικότητα, πραγματοποιώντας μία εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της.

Ένας Οργανισμός σαν την Daimler, με 289.321 εργαζομένους μόνο «διαφορετικός» μπορεί να είναι. ΓιΆ αυτό και η Mercedes-Benz Ελλάς, ως κομμάτι αυτού του παγκόσμιου παζλ που συνθέτει τον Όμιλο, γιόρτασε για 6η συνεχή χρονιά τη Διαφορετικότητα!

Φέτος, η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ETHELON, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Οι εργαζόμενοι και μέλη της ομάδας Love2give τραγούδησαν στη Νοηματική, με την καθοδήγηση του κου Nίκου Γαλάνη, Διευθυντή της ΜΚΟ «Δρω», ο οποίος τους έκανε μαθήματα νοηματικής γλώσσας. Χάθηκαν σε ένα λαβύρινθο αισθήσεων, στον οποίο χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις τους ως εργαλεία διαφορετικής αντίληψης και σκέψης βίωσαν οι ίδιοι ένα ταξίδι σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η διαφορετικότητα, η ισότητα, η αποδοχή και ο σεβασμός.

Τέλος, η όμορφη αυτή εκδήλωση έκλεισε με έναν αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια ανάμεσα στην ομάδα της Mercedes-Benz Ελλάς και την Ομάδα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία αποτελούταν από πολύ σπουδαίους αθλητές όπως οι Παραολυμπιονίκες Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Αργυρό μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα του Rio 2016 στο άθλημα της ξιφασκίας) και Κώστας Δήμου (4ος στην Παραολυμπιάδα του Rio 2016, 1ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 και κάτοχος ευρωπαϊκού ρεκόρ στο άθλημα της ¶ρσης Βαρών σε πάγκο στα +107kg).

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις