Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτσι θα μοιάζει το μεγάλο SUV της Audi, το Q8

Νέα Audi SUV, Q8 και Q4

12/4/2017

Η Audi επεκτείνει την γκάμα της στα SUV τόσο στο άνω άκρο της κατηγορίας όσο και στη μέση με τα Q8 και Q4 αντίστοιχα. Το πρώτο θα αποτελέσει και τη ναυαρχίδα της εταιρείας ενώ το δεύτερο θα είναι η πιο μεγάλη και πιο σπορ έκδοση του Q2.

Η Audi επιβεβαίωσε ότι δύο νέα SUV θα προστεθούν στη γκάμα της. Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά πλέον αυτό προέρχεται από επίσημα χείλη.

Μία από τις προσθήκες είναι το Q8 το οποίο θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας. Θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Q7 αλλά θα είναι χαμηλότερο και θα έχει πιο κεκλιμένη οροφή. Προβλέπεται ότι η παραγωγή του θα αρχίσει τον επόμενο χρόνο στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας όπου κατασκευάζεται και το Q7. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

Σύμφωνα με την Audi το Q8 θα προσφέρει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού καθώς και σε ό,τι έχει να κάνει με το infotainment. Πηγές του εξωτερικού αναφέρουν ότι το Q8 στις πλουσιότερες εξοπλιστικά εκδόσεις του θα ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 100.000 ευρώ.

Ένα άλλο καινούριο μοντέλο που θα λανσάρει η Audi είναι το Q4 του οποίου η κατασκευή θα αρχίσει ένα χρόνο μετά το Q8 στο εργοστάσιο στο Gyor της Ουγγαρίας. Η Audi το χαρακτηρίζει ως ένα πολύ sport και μεγαλύτερο Q2 το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Q3 και Q5 όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του. Το μοντέλο αυτό είναι κομμάτι των σχεδίων της εταιρείας να ανανεώσει την προϊοντική της γκάμα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις