Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Kατά την παρουσίαση του μοντέλου στο Τόκιο Auto Salon, υπήρξε η πλήρης εμφάνιση του concept του Viziv Performance STI.

Οι δυναμικές γραμμές οι οποίες βρίσκονται σε όλο τη μήκος και πλάτος του αυτοκινήτου.

Mέσω του συγκεκριμένου πρωτότυπου η Subaru, μας δείχνει πως περίπου θα είναι το επόμενο μοντέλο που θα φέρει το λογότυπου «WRX STI».

Η αποκάλυψη του Viziv Performance STI

12/1/2018

Μετά τις πρώτες teaser εικόνες του concept του Viziv Performance STI που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Subaru, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο κατά την παρουσίαση του μοντέλου στο Τόκιο Auto Salon, υπήρξε η πλήρης εμφάνιση του concept του Viziv Performance STI, η οποία μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά εντυπωσιακή.
 
Οι δυναμικές γραμμές οι οποίες βρίσκονται σε όλο τη μήκος και πλάτος του αυτοκινήτου του δίνουν μία άγρια όψη, ενώ περίοπτη θέση έχει και το λογότυπο STI το οποίο βρίσκουμε τόσο στο εμπρόσθιο μέρος και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, αλλά και στο οπίσθιο μέρος, όπου έχει τοποθετηθεί στο άκρο της τεράστιας αεροτομής.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του συγκεκριμένου πρωτότυπου η Subaru, μας δείχνει πως περίπου θα είναι το επόμενο μοντέλο που θα φέρει το λογότυπου «WRX STI», για το οποίο έχουν υπάρξει φήμες και για την μονάδα ισχύος που θα φέρει.
 
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως κάτω από το καπό δεν θα υπάρχει ο 2.5 λίτρων κινητήρας και το νέο μοντέλο θα είναι υβριδικό συνδυάζοντας ένα 2λιτρο τούρμπο κινητήρα, που θα δίνει ισχύ στους μπροστά τροχούς, ενώ για τον πίσω άξονα υπεύθυνο θα είναι ένα ηλεκτρικό μοτέρ, καθιστώντας έτσι το αυτοκίνητο τετρακίνητο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις