Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η κορυφαία έκδοση του Lexus LS

Σπορ έκδοση για LS 500

12/4/2017

Η Lexus αποφάσισε να κάνει το πολυτελές της LS 500 πιο σπορ εμφανισιακά. Για αυτό και έφερε το F Sport πακέτο που περιλαμβάνει αλλαγές σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου. Δείτε περισσότερα

To πρόσφατο πολυτελές sedan Lexus LS 500 γίνεται πιο σπορ με το πακέτο F-Sport που έρχεται να βελτιώσει την σχεδίαση του αυτοκινήτου και το κράτημα του.

Το Lexus LS 500 F-Sport βρίσκεται στη μέση μεταξύ των απλών πολυτελών αυτοκινήτων της εταιρίας και τα πλήρως σπορ σχεδιασμένα μοντέλα τύπου F, όπως το RC F και το GS F.

Δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι, τo πακέτο F Sport περιλαμβάνει νέα σχεδίαση στη γρίλα του, που όπως αναφέρει η εταιρία πήρε 5 μήνες να σχεδιαστεί. Επιπλέον, παρατηρούνται διαφορετικά μαρσπιέ και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 20ΆΆ ιντσών. Για όσους επιθυμούν να ξεχωρίζουν, προσφέρεται το Ultra White χρώμα ως αποκλειστικό από την F SPORΤ.

Στο εσωτερικό, είναι ευδιάκριτα να νέα μπροστινά καθίσματα, καινούριο F-Sport τιμόνι, ο καινοτόμος πίνακας οργάνων και επένδυση από αλουμίνιο στα πεντάλ και δερμάτινο λεβγέ.

Χάρη στις νέες 20 ιντσών ρόδες, οι μηχανικοί της Lexus μπόρεσαν να προσθέσουν μεγαλύτερα φρένα για το F-Sport. Tα πισωκίνητα LS 500 μπορούν να αποκτήσουν ειδικό πακέτο κρατήματος. Το πακέτο περιέχει κράτημα του πίσω μέρους, σπορ αναρτήσεις κ.α

Διαρροές αναφέρουν ότι, το Lexus LS 500 F Sport παίρνει ισχύ από τον εργοστασιακό διπλό κινητήρα του LS 3.5 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο V6 απόδοσης 420 ίππων με 599Νm ροπής. Το κιβώτιο των 10 ταχυτήτων κάνει το αυτοκίνητο να φτάνει τα 0-96 σε 4.5 δευτερόλεπτα. Από την άλλη πλευρά, το υβριδικό μοντέλο χρησιμοποιεί τον 3.5 λίτρων V6 κινητήρα με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 358 ίππων και φτάνει τα 0-96 σε 5.2 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις