Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από ότι φαίνεται, η νέα Toyota Supra θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, ενώ εσωτερικές πηγές αναφέρουν πως θα προσφέρεται σε 4 αποδόσεις.

Οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από φόρουμ φίλων της Supra και είναι οι ψηφιακές εκδοχές του μοντέλου με βάση τις καμουφλαρισμένες εμφανίσεις των δοκιμαστικών πρωτότυπων.

Στην έκθεση της Γενεύης η νέα Toyota Supra;

13/1/2018

Όλα δείχνουν πως η νέα εκδοχή της Toyota Supra θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, ενώ εσωτερικές πηγές αναφέρουν πως θα προσφέρεται σε 4 αποδόσεις. Τι ξέρουμε ως τώρα για την αναβίωση του εμβληματικού μοντέλου από την Ιαπωνία;

Μερικές εβδομάδες μας χωρίζουν από την αναβίωση της Toyota Supra, καθώς η πολυαναμενόμενη παρουσίασή της φαίνεται πως θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης. Το νέο ιαπωνικό sports car που εξελίχθηκε από κοινού με την BMW, δε θα πωλείται με τα σήματα της Toyota, αλλά με αυτά της Gazoo Racing.
 
Εσωτερικές πηγές αναφέρουν πως η νέα Supra θα προσφέρεται σε 4 αποδόσεις, τη βασική Supra, τη Supra GR, τη Supra GR Sport και την κορυφαία Supra GRMN. Αναμένουμε μεγάλη διαφορά όχι μόνο στην απόδοση αλλά και στην τιμή ανάμεσα στις εκδόσεις, ενώ λογικά θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε σασί, ανάρτηση, φρένα κ.τ.λ.
 
Το αδελφό μοντέλο της νέας Supra, η καινούργια εκδοχή της BMW Z4 αναμένεται στις αντιπροσωπείες του χρόνου, αλλά το μοντέλο της Gazoo δεν πρόκειται να λανσαριστεί πριν το δεύτερο μισό του 2019. Υπενθυμίζουμε πως αντίθετα με την «ανοικτή» BMW Ζ4, η Supra θα είναι αποκλειστικά coupe, ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερους 6κύλινδρους κινητήρες.
 
Πρόθεση των Ιαπώνων είναι να κάνουν τη νέα εκδοχή ελκυστική στους φίλους των κλασικών μοντέλων και για αυτό θέλουν να έχει την ίδια φιλοσοφία. Υπάρχει πιθανότητα οι Toyota και Gazoo να κοιτάξουν τα αγωνιστικά τους οχήματα στο Le Mans, δανειζόμενα από αυτά υβριδική τεχνολογία. Το βάρος της νέας Supra λέγεται πως θα είναι ανάμεσα στα 1.200 και 1.500 κιλά, με την  Gazoo να χρησιμοποιεί ως σημεία αναφοράς τις BMW M4 Coupe και Porsche 911.
 
Κλείνοντας, πρέπει να σημειώσουμε πως οι εικόνες που βλέπετε προέρχονται από φόρουμ φίλων της Supra και είναι οι ψηφιακές εκδοχές του μοντέλου με βάση τις καμουφλαρισμένες εμφανίσεις των δοκιμαστικών πρωτότυπων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις