Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θ. Τρομπούκης: Με όραμα μόνο να είναι ο καλύτερος

13/5/2020

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Θωμά Τρομπούκη - Automotivo είναι από τους σημαντικούς ομίλους αυτοκινήτου, με δραστηριότητα ως εξουσιοδοτημένος Dealer και επιδιώκει την πρώτη θέση σε πωλήσεις Renault και Dacia.

H Automotivo, εδώ και 5 χρόνια, έχει συνδέσει το όνομά της με την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων για κάθε μάρκα που αντιπροσωπεύει. Η δυναμική της εταιρείας είναι ολοένα αυξανόμενη, καθώς τόσο η διοίκησή της, όσο και το ανθρώπινο δυναμικό, φροντίζουν για τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της, στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Με την αντιπροσώπευση των brand Renault και Dacia η Automotivo, σημειώνει αύξηση των πωλήσεων της και ευελπιστεί ότι το 2020 θα έχει και πάλι τη διάκριση της πρώτης θέσης στην πώληση νέων αυτοκινήτων.

Αξιοσημείωτη είναι η ζήτηση του Dacia Duster και του Renault Kadjar, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται από τους καταναλωτές τόσο για το Renault Clio, όσο και για το νέο Renault Captur.

Από το 1992 μέχρι σήμερα μέσω στρατηγικών συνεργασιών και επιλογών η Automotivo έχει αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων της καλύπτοντας όλη την Ανατολική Αττική, καθώς και τα βόρεια προάστια. Με καταστήματα σε Γέρακα και Κηφισίας - Χαλάνδρι, η Automotivo στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εδραίωση της Automotivo στον κλάδο του αυτοκινήτου αποτέλεσε σημαντική πρόκληση και μεγάλο στοίχημα, που εκφράστηκε μέσα από την ανοδική της πορεία, έχοντας χτίσει βήμα-βήμα σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας

Automotivo Χαλάνδρι
Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 278 Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
Τηλέφωνο: 210 6817447
Email: [email protected]

Automotivo Γέρακας
Διεύθυνση: Καστοριάς 15 Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
Τηλέφωνο: 210 6618686
Email: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις