Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Connolly Leather

Η διαχρονική ποιότητα συναντά την εξειδίκευση

Διαβάστηκε από 14564 αναγνώστες - 15/7/2019

Δες εδώ ποια είναι τα συστατικά που διατηρούν την Connolly Leather στην κορυφή των προτιμήσεων τα τελευταία 30 χρόνια.

Βρεθήκαμε στις υπερσύγχρονες και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Connolly Leather για να συνομιλήσουμε με τον κύριο Γιάννη Πίτσικο. Μέσα από μια ειλικρινή και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μάθαμε πολλά για τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία και πώς έχει καταφέρει να ηγείται στον χώρο του δερμάτινου και όχι μόνο σαλονιού αυτοκινήτου.
 
Τι είναι αυτό που κάνει την εταιρεία σας να ξεχωρίζει και προσελκύει τους πελάτες σας;
 
Η C.L. ξεχωρίζει γιατί στην πορεία των 30 ετών ακολούθησε πιστά  τον μονόδρομο της ποιότητας! Η απόλυτη εξειδίκευση της εταιρίας μας σε ένα αντικείμενο πολύ απαιτητικό, η παροχή υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσιών και οι τιμές αποτελούν τον πόλο έλξης νέων πελατών και διασφαλίζουν τις σταθερές σχέσεις με το υπάρχον πελατολόγιο.


 
Πείτε μας ορισμένα ιστορικά στοιχεία για την επιχείρησή σας.
 
H CONNOLLY LEATHER, ασχολείται αμιγώς με τις δερμάτινες επενδύσεις οχημάτων για 30 και πλέον συναπτά χρόνια. Η απόλυτη εξειδίκευση και η εισαγωγή δερμάτων αποκλειστικά για αυτοκίνητα από την CONNOLLY LEATHER Αγγλίας είναι τα εισιτήρια συνεργασίας με τις αντιπροσωπείες όπως ΤΟΥΟΤΑ, Chrysler κ.α. Ταυτόχρονα αυτά τα στοιχεία μας παρέχουν τη δυνατότητα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτη μας ακόμα και μετά από χρονικό διάστημα 10 ετών για την ανακατασκευή ακόμα και ενός μόνο καθίσματος. Δηλαδή, ο πελάτης μας θα βρει ακόμα και μετά από χρόνια την ίδια ποιότητα και το ίδιο χρώμα δέρματος που είχαμε χρησιμοποιήσει αρχικά στο αυτοκίνητό του!
Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δέρματα που χρησιμοποιούμε για τα σαλόνια αυτοκινήτων έχουν αυστηρές προδιαγραφές καθώς έχουν ειδικές επεξεργασίες για να είναι ανθεκτικά σε υγρασία, ήλιο και να είναι άκαυστα (π.χ. το δέρμα της C.L. δεν καίγεται από τσιγάρο που πιθανώς να πέσει του οδηγού) και χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για αυτή τη χρήση.
Διατηρήσαμε την εξειδίκευση και την αποκλειστική συνεργασία με την C.L. UK  και εξελίξαμε την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τα μηχανήματα και τις εγκαταστάσεις μας μέσα στην πάροδο των ετών. Μια από τις τελευταίες επενδύσεις μας είναι ότι εγκαταστήσαμε νέα υπηρεσία του βιολογικού καθαρισμού για τους πελάτες μας. Πάντα προηγείται της κάθε εφαρμογής βιολογικός καθαρισμός από την ομάδα μας καθώς έτσι διασφαλίζονται οι σωστές συνθήκες πλήρους υγιεινής.


 
Ποιο θεωρείτε το μεγαλύτερο επίτευγμά σας, σαν Connolly Leather;
 
Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα της C.L. είναι ότι παραμείναμε μια εύρωστη επιχείρηση παρότι η χώρα μας και η αγορά του αυτοκινήτου ειδικότερα υπέστησαν πολλές και σοβαρές απώλειες. Η στρατηγικού σχεδιασμού επιλογή μας, να μην παρεκκλίνουμε ποτέ από την κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής, μας «αποζημίωσε» και είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει. Εξίσου σημαντικό επίτευγμα είναι ότι ο πελάτης μας παραμένει  δια βίου ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα  και αυτό τον κάνει να  μας «διαφημίζει» στον οικογενειακό και φιλικό του κύκλο.
 
Τι πρέπει να κοιτάζει ένας αγοραστής ως  προς την ποιότητα των ταπετσαριών στο αυτοκίνητό του;

Οι  καταναλωτές που επιλέγουν να αλλάξουν την επενδύση  του εσωτερικού  του αυτοκινήτου τους, θα πρέπει να φροντίζουν να τους παρέχεται εγγύηση για την ποιότητα του δέρματος και βέβαια της εργασίας.


 
Ποιο είναι το ωραιότερο αυτοκίνητο που «ντύσατε» σαν Connoly Leather; Θα μπορούσαμε να έχουμε φωτογραφία του;
 
Στην πορεία των 30 ετών έχουμε «ντύσει» εμβληματικά αυτοκίνητα από ιδιωτικές συλλογές όπως FERRARI, ASTON MARTIN, BENTLEY, ROLLS ROYCE.
 
Τι θα μπορούσε να σας ενθουσιάσει και τι να σας εκνευρίσει στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου ως προς τις ταπετσαρίες;
 
Είναι πραγματικά αντικρουόμενα συναισθήματα ο ενθουσιασμός και ο εκνευρισμός, αλλά πιστέψτε με, για μένα και τα δυο μπορούν να δημιουργηθούν από την καθαριότητα του σαλονιού ενός αυτοκινήτου. Η φροντίδα, η καθαριότητα και γενικά η επιμέλεια που ένας οδηγός επιδεικνύει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, είναι αυτά που όσο μας ενθουσιάζουν άλλο τόσο μπορούν να μας «εκνευρίσουν». Όταν το σαλόνι είναι δική μας «δημιουργία» και τύχει να το δούμε σε κακή κατάσταση, η απογοήτευση πραγματικά φθάνει στο έπακρο.


 
Υπάρχουν μυστικά στην καλή συντήρηση του «σαλονιού» του αυτοκινήτου; Πείτε μας ορισμένα.
 
Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια της σωστής συντήρησης του δερμάτινου σαλονιού του αυτοκινήτου μας, πρέπει να χρησιμοποιούμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προϊόντα ειδικά και πιστοποιημένα για αυτόν τον συγκεκριμένο καθαρισμό. Ιδανικό είναι να γίνεται μια φορά το χρόνο γενικός καθαρισμός και περιποίηση, είτε σε μας είτε ιδιωτικά.
 
Γιατί κάποιος να προτιμήσει δερμάτινα καθίσματα για το αυτοκίνητό του;

Η ερώτησή σας είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί ο καταναλωτής δεν γνωρίζει ότι το δερμάτινο σαλόνι στο αυτοκίνητό του δεν αποτελεί πια πολυτέλεια! Αντιθέτως, αποτελεί  σίγουρη και ασφαλή επιλογή για τον ίδιο και την οικογένειά του γιατί είναι εύχρηστο, έχει σχεδόν μηδενικές φθορές στην πάροδο του χρόνου, διασφαλίζεται η υγιεινή (σε αντίθεση με τα υφασμάτινα σαλόνια που δημιουργούνται εστίες για μύκητες κ.λ.π.), αναβαθμίζεται η αξία του οχήματος κ.α. Με λίγα λόγια είναι μια επιλογή υψηλότατου value for money!


 
Είναι μεγαλύτερη πρόκληση για σας το να ντύσετε ένα αυτοκίνητο «αντίκα» ή ένα σύγχρονο αυτοκίνητο;
 
Η πρόκληση για την ομάδα της CONNOLLY LEATHER είναι πάντα η ικανοποίηση του πελάτη! Οι δημιουργίες μας και οι υπηρεσίες μας είναι πάντα πελατοκεντρικές!
Οι ενέργειες μας είναι  πάντα 100% πάνω  στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του πελάτη μας. Ένα αυτοκίνητο αντίκα κουβαλά μια ιστορία και μια διαδρομή - κυριολεκτικά και μεταφορικά - στο χρόνο. Αντιθέτως, ένα σύγχρονο όχημα φέρει τη σφραγίδα των νέων τεχνολογιών και post σχεδιασμού ανάλογα με το σήμα και το μοντέλο. Για εμάς όλα έχουν ξεχωριστή «γοητεία», ομορφιά και μοναδικότητα που όμως σφραγίζεται από την προσωπικότητα του εκάστοτε πελάτη.

Πόσο έχει αλλάξει το «σαλόνι» των αυτοκινήτων με την πάροδο των ετών; Σε ποια σημεία βελτιώνεται και σε ποια σημεία φθίνει;
 
Παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια ότι βελτιώνεται η ποιότητα στα συνθετικά δέρματα των σαλονιών των νέων οχημάτων και φθίνει η ποιότητα του πλαστικού υλικού που χρησιμοποιείται σε ταμπλό, πόρτες κ.λ.π.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ιωάννη Πίτσικο για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Connolly Leather
Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 173, Γέρακας 153 44
Τηλ: 210 6615215
e-mail : [email protected]
Sitehttp://www.connollyleather.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις