Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ: Τα πάντα γύρω από αξεσουάρ μεταφοράς και ρυμούλκησης

Διαβάστηκε από 5666 αναγνώστες - 3/3/2020

Η εταιρία ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ δίνει τη λύση σε κάθε πρόβλημα μεταφοράς και ρυμούλκησης με μπαγκαζιέρες, τρέιλερ και διάφορα αξεσουάρ ικανά για ολόκληρη μετακόμιση!

Η εταιρία ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς παραγωγικής διαδικασίας και συγκεκριμένα στην κάθετη παραγωγή σε κοτσαδόρους για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, σε μπαγκαζιέρες διαφόρων διαστάσεων και μεταφορικής ικανότητας φορτίου. Επίσης σε τρέιλερ για όλους τους τύπους σκαφών - ειδικών κατασκευών και μεγεθών και στην κοπή μετάλλων με Laser. Μάλιστα η εταιρία ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα η οποία εγκατέστησε το 1995 μηχανή κοπής CNC LASER, για την κάλυψη των αναγκών της παραγωγής της.

Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω! Έτσι το 2000 προέβη στην αγορά νέου μηχανήματος Laser, τύπου BYSPRINT 3015, ενώ σήμερα στην εταιρεία έχει εγκατασταθεί το νεότερο μηχάνημα τύπου BYSTAR 4020 ( με τραπέζι κοπής 4m. x 2m. με ισχύ 4000W ).
 
Στην ΣΑΒΒΑΣ ΑΒΕΕ  θα βρείτε πολλές λύσεις για να αυξήσετε το χώρου του αυτοκινήτου σας και να χωρέσουν όλα τα αναγκαία. Από μπαγκαζίερες τρειλερ και τρειλερ κοτσαδόρου, μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, κουτιά Delivery, βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, βάσεις μεταφοράς κουτιών για σκύλους, μπαταρίες όλων των τύπων και σχάρες οροφής θα σας βοηθοήσουν να μεταφέρετε ολόκληρο νοικοκυριό.

Για όσους έχουν 4Χ4, στον κατάλογο της εταιρίας υπάρχουν επίσης, πλήθος αξεσουάρ που δίνουν στο αυτοκίνητο σας ένα πιο ανθεκτικό και σκληροτράχηλο προφίλ.
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις