Τα πάντα για τον κόσμο της μπαταρίας

15/9/2021

Η επιχείρηση The Battery Shop διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα γύρω από μπαταρίες για αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά, σκάφη, καθώς και φωτοβολταϊκα.

Η επιχείρηση The Battery Shop δραστηριοποιείται  στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο μπαταριών  παντός τύπου και γενικής χρήσης. Στην επιχείρηση The Battery Shop υπάρχουν οι ειδικοί στην μπαταρία. Με μια τεράστια ποικιλία από μπαταρίες για Αυτοκίνητα , Μοτοσυκλέτες , Φορτηγά, Σκάφη, Φωτοβολταϊκά ,Συναγερμούς , UPS κ.α., θα βρείτε την μπαταρία που ψάχνετε και μια άριστη εξυπηρέτηση. Η σωστή επιλογή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Kοινοποίησε το »

 
Δεν είστε σίγουροι ποια μπαταρία είναι η σωστή επιλογή για το όχημά σας; Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της The Battery Shop θα σας δώσει την λύση. Διανέμει   προϊόντα γνωστών εταιρειών που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και φροντίζει για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση και υποστήριξη  των πελατών της προκειμένου αυτοί να αισθάνονται σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων. 

Η επιχείρηση εδρεύει στην Αγ. Παρασκεύη, εξυπηρετεί όμως όλες τις περιοχές και οι τρόποι πληρωμής, περιλαμβάνουν πιστωτικές κάρτες, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μετρητά.Είτε είστε επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, είτε θέλετε λιανικής, είτε χονδρικής.
 
Στη The Battery Shop θα βρεις έναν ολόκληρο κόσμο μπαταρίας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αλκιβιάδου 9 Αγ. Παρασκευή ΤΚ 15343
Τηλέφωνο: 211 8001833
email: [email protected]
Website: The Battery Shop
 

Kοινοποίησε το »

Σχετικες επιχειρησεις