Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανταλλακτικά για diesel στην Αθήνα - Pandiesel

Ανταλλακτικά για diesel στην Αθήνα - Pandiesel

Διαβάστηκε από 8547 αναγνώστες - 15/11/2022

Αν ψάχνεις για επώνυμες λύσεις κορυφαίων εταιρειών για το diesel όχημα σου, η Pandiesel, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ανταλλακτικών γύρω από το πετρέλαιο, έχει σίγουρα αυτό που ζητάς.

Η Pandiesel AEBE δραστηριοποιείται για πάνω από μισό αιώνα στον τομέα των ανταλλακτικών diesel, με κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, ευρύ στοκ, ενώ αναλαμβάνει και τον εξοπλισμό συνεργείων με σύγχρονα μηχανήματα. Οι εγκαταστάσεις της στεγάζονται σε ιδιόκτητο 6όροφο κτίριο, όπου βρίσκονται το σύνολο των λειτουργικών χώρων (γραφεία) αλλά και οι αποθήκες της εταιρείες.

Κοινοποίησέ το »

 
Η εταιρεία έχει να επιδείξει ισχυρή παρουσία στην αγορά των συστημάτων ψεκασμού υψηλής και χαμηλής πίεσης. Εφοδιάζει την εν λόγω αγορά μέσα από την παροχή χιλιάδων ανταλλακτικών, ειδικών εξαρτημάτων και μηχανημάτων. Διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία τόσο στα ανταλλακτικά, όσο και σε ειδικές και καθετοποιημένες λύσεις, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα.
 
Στην Pandiesel θα βρείτε περισσότερους από 20.000 κωδικούς ανταλλακτικών και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.
Τουρμπίνες
Μπεκ
Αντλίες
Ακροφύσια
Έμβολα και βαλβίδες
Σετ επισκευής/αναλώσιμα
Ηλεκτρικά μέρη
Βελτιωτικά
Εργαλεία
 
Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία με άρτια καταρτισμένους συνεργάτες προσφέροντας προϊόντα κι υπηρεσίες ανάλογα της φήμης και του ονόματος της.
 
Pandiesel ΑΕΒΕ
Διεύθυνση:
Προφ. Δανιήλ 21
104 47 - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3426931-4
Φαξ: 210 3427114
Website: https://pandiesel.com

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή
09:00 - 17:00
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις