Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα καλύτερα γνήσια αλλά και after market ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 91787 αναγνώστες - 16/9/2021

Με το πιο εύχρηστο και ανανεωμένο e-shop της αγοράς, η Megaparts σας φέρνει 1 κλικ κοντά στο γνήσιο αλλά και after market ανταλλακτικό που ψάχνατε. Βρείτε τα πάντα από το σπίτι σας και χωρίς κόπο.

Η εταιρία ανταλλακτικών Megaparts ξεκίνησε τη πορεία της το μακρινό 1992, όπου και αγόρασε το τότε υποκατάστημα της Fiat, στο κέντρο της Αθήνας. Η αξιοπιστία των προϊόντων της, την βοήθησε να αποκτήσει αστραπιαία ένα μεγάλο πελατολόγιο, και έτσι το 2000 μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση με ταυτόχρονη προσθήκη ολόκληρης της γκάμας των εργοστασίων Lancia-Alfa Romeo.

Kοινοποίησε το »


Η εκτόξευση ήρθε το 2008, ημερομηνία ορόσημο, καθώς από τότε η επιχείρηση Megaparts είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με υπερπλήρη γκάμα ανταλλακτικών.

Το μεγάλο stock ισχύει τόσο για γνήσια αλλά και για aftermarket ανταλλακτικά, πάντα κορυφαία σε ποιότητα αλλά και τιμή. Περιηγηθείτε στο εύχρηστο site της εταιρίας, φτιάξτε το δικό σας καλάθι αγορών και η εταιρία θα κάνει αποστολή σε όλη την Ελλάδα με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε.

Ποτέ η αναζήτηση ενός ανταλλακτικού δεν ήταν τόσο εύκολη και οικονομική υπόθεση.

Εμπιστευτείτε την Megaparts όπως χιλιάδες άλλοι και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Megaparts
Διεύθυνση: Σερρών 73  Ακαδημία Πλάτωνος  104 41  Αθήνα
Τηλ: 210 5226 500
Website: https://megaparts.gr/b_partstcdsp.aspx
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις