Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Total Pack: Η ενδεδειγμένη λύση στην αγορά ανταλλακτικών

Διαβάστηκε από 5007 αναγνώστες - 16/12/2019

Η TOTAL PACK δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και διανομής γνήσιων μεταχειρισμένων και after market ανταλλακτικών, καλύπτοντας όλα τα μέρη του αυτοκινήτου για όλες τις μάρκες της αγοράς.

Η TOTAL PACK εμπορεύεται ανταλλακτικά αυτοκινήτων και είναι καταξιωμένη στον χώρο της κτίζοντας σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο αριθμό επωνύμων προϊόντων που εμπιστεύεται το Eλληνικό  και το Eυρωπαϊκό κοινό. Τα άκρως επιτυχημένα κριτήρια επιλογής προϊόντων βασίζονται στο τρίπτυχο ποιότητα-ασφάλεια-οικονομία, σε συνδυασμό με τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η TOTAL PACK επίσης, προσφέρει υψηλές παροχές στους πελάτες και συνεργάτες της ανάλογες των απαιτήσεών τους.

ΓΝΗΣΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ – ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, είδη φανοποιίας, ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη. Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και η αποστολή των παραγγελιών μέσα από ένα πολύ καλά οργανωμένο σύστημα διανομής σε όλη την χώρα.

Η TOTAL PACK επίσης εξειδικεύεται σε ανταλλακτικά FORD. Είναι το κατάλληλο μέροτυς για να βρείτε οποιοδήποτε FORD ανταλλακτικό χρειαστείτε.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Στρατάρχου Παπάγου 5,  10445, `Αγιος Δημήτριος 
Tηλ: 2109761550
Fax: 2109761577
E-mail: [email protected]
Website: www.totalpack.gr, totalpack.car.gr/parts
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις