Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ilias sport tyres: Ο σύμμαχος σας στα ελαστικά!

Διαβάστηκε από 6661 αναγνώστες - 26/2/2020

Η πολυετής παρουσία της Ilias Sport Tyres στο χώρο των ελαστικών και το μεγάλο πελατολόγιο της, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Σε έναν κόσμο με χιλιάδες επιλογές ελαστικών, είναι σπουδαίο να έχεις τον καλύτερο σύμμαχο, την Ilias Sport Tyres. Είτε αυτό που ψάχνεις είναι ελαστικά, είτε ζάντες, μπορείς να το βρεις σε όποιο σχέδιο και διαστάσεις εσύ θες.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρία Ilias Sport Tyres έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Ilias Sport Tyres, ζητήστε τι θέλετε από το επόμενο σετ ελαστικών σας, και σε λίγα λεπτά θα το έχετε. Ποιότητα χωρίς ψιλά γράμματα και πάντα με εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
 
Εμπόριο ελαστικών
Βουλκανιζατέρ
Ζυγοσταθμίσεις
Ευθυγραμμίσεις
Ζάντες - Επισκευή ζαντών
Βάψιμο ζαντών
 
Εμπιστευτείτε για τα ελαστικά σας τους καλύτερους, εμπιστευτείτε την Ilias Sport Tyres!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ilias Sport Tyres!
Διεύθυνση: Λιοσίων 317, 10445 – Κάτω Πατήσια
Τηλ: 210 8317757 – 210 8319628
Κινητό: 6941685241

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις