Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Αγορά Αυτοκινήτου και η Kumho, σας κάνουν δώρο ένα σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Κάντε «like» και «share» στο διαγωνισμό μας στο Facebook και διεκδικήστε ένα μοναδικό δώρο.

Μεγάλος διαγωνισμός από την Αγορά με δώρο ελαστικά Kumho

19/10/2018

Μία ακόμη φορά, η Αγορά Αυτοκινήτου συνεργάζεται με τους καλύτερους και σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και διεκδικείστε ένα σετ ελαστικών από την κορυφαία Kumho Tyres εντελώς δωρεάν. Μπορείς να είσαι εσύ ο νικητής, τι περιμένεις;

Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε λάστιχα στο αυτοκίνητό σας είναι τώρα. Τώρα που τα πρωτοβρόχια ξεπλένουν του δρόμους από τη «βρώμα» του καλοκαιριού, δημιουργώντας συχνά την επικίνδυνη «γλίτσα» στην άσφαλτο. Τώρα που χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση με το οδόστρωμα.
 
Στην ώρα του, λοιπόν, έρχεται ο νέος διαγωνισμός μας, με την Αγορά Αυτοκινήτου -και την ευγενική χορηγία της Kumho Tyres- να σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μια νέα επώνυμη τετράδα ελαστικών.
 
Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Τα πέλματα της Kumho που αφορούν επιβατικά ελαστικά είναι τα κάτωθι:
  • KH27 Ecowing
  • ES31 Ecowing
  • PS71 Ecsta
  • HS51 Ecsta
 
Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- τοποθέτη ελαστικών Kumho Tyres.
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας(τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!).
 
Προσοχή, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού για να σας ειδοποιήσουμε για το πέρας του διαγωνισμού.
 
Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 18 Νοεμβρίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 19 Νοεμβρίου.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις