Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Διορθώστε ή δώστε νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας

8/3/2021

H εταιρεία CAR READY δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκίνητου με βασικό αντικείμενο της την πρόσφορα ολοκληρωμένων υπηρεσιών φανοποιείας και βαφής αυτοκινήτων.

Η εταιρεία CAR READY είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με εργασίες  φανοποιείας, βαφής, συντήρησης και επισκευής από το 1980. Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας, είναι η διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, την οποία επιτυγχάνουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό δίνει λύσεις σε κάθε απαίτηση που αφορά ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό σας, ενώ η αποκατάσταση της ζημιάς γίνεται σε ένα πλαίσιο άριστης ποιότητας υλικών βαφής και ανταλλακτικών. Η διαρκής επιμόρφωση και εκπαίδευση των τεχνικών, είναι η μεγάλη εγγύηση για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.

Στην CAR READY είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί, μέσα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και άρτια επανδρωμένο περιβάλλον.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Καυκάσου 135 Κυψέλη
Τηλ: 210 8654696

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις