Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγυημένη ποιότητα βαφής

3/8/2019

Το φανοποιείο Παπατσαράς Νίκος σας προσκαλεί στη σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων και σας εγγυάται την τέλεια επισκευή του.

Η επιχείρηση διαθέτει έναν σύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών, όσον αφορά τον τομέα της φανοποιίας. Τα κατάλληλα μηχανήματα και η εμπειρία των συνεργατών τους, αναδεικνύουν την εταιρεία Παπατσαράς Νίκος ως λύση-μονόδρομο σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, σας εγγυόνται την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Στη φανοποιία βασικό ρόλο παίζουν οι οδηγίες του κατασκευαστή με αποτέλεσμα να ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να καλυφθούν οι εργοστασιακές προδιαγραφές και το αυτοκίνητο σας να επανέλθει στο σημείο που βρισκόταν.

Το φανοποιείο Παπατσαράς Νίκος θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να μην χάνεται ούτε τον χρόνο σας, αλλά ούτε τα χρήματά σας, προσφέροντάς σας άμεση επαναφορά της ζημιάς. Παράλληλα, διαθέτουν τεχνογνωσία για όλες της σύγχρονες μορφές υδατοδιαλυτών βαφών.

Παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες:
  • Φανοποιία
  • Γυάλισμα φανών
  • Βαφή ολική
  • Βαφή τοπική
  • Επαναφορά Ζημιών (λακκούβες, τσαλακώματα)
Στο χώρο του φανοποιείου θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνεται η ποιότητα επισκευής δίνοντας σας την ευκαιρία να επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας γρήγορα και οικονομικά. Η Παπατσαράς Νίκος αποτελεί μονόδρομο στη φανοποιεία αυτοκινήτων.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: Παπατσαράς Νίκος Φανοποιία
Περιοχή: Αργυρούπολη
Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως 111α, Τ.Κ. 164 51
Τηλ: 210 9927840
Κιν: 693 2610771
Website: https://papatsarascar-repair.business.site/

Ωράριο λειτουργίας:
Από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 π.μ. – 5.00 μ.μ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις