Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τράκαρες; Δες πως θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία

Διαβάστηκε από 15676 αναγνώστες - 1/9/2021

Με τριετή εγγύηση. Το φανοποιείο ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ παρέχει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων και θα σε απαλλάξει από το άγχος της επισκευής σε περίπτωση τρακαρίσματος.

Το προσωπικό της ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ κατέχει τεράστια εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένο ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φανοποιείας και των βαφών.

Kοινοποίησε το »


Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν φανοποιία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, βιολογικό καθαρισμό καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. 

Επικοινωνία
ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ
Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 53, Καλλιθέα 17674
Τηλ:2109426912
Site: https://www.abmservice.gr/el/
Email: [email protected]
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις