Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

30 χρόνια εξειδίκευσης σε Mercedes-Smart

Διαβάστηκε από 93844 αναγνώστες - 15/9/2021

Εάν είστε και εσείς κάτοχος Mercedes ή Smart και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος, το συνεργείο Αφοί Χατζηανδρέου είναι μονόδρομος. Αριστο service, όλα τα ανταλλακτικά και εξαιρετικές τιμές.

Με 30 χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της, η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου θα κάνει τα πάντα για τη Mercedesή το Smartσας. Το προσωπικό που διαθέτει είναι άρτια εκπαιδευμένο και σε συνδυασμό με την χρήση των πιο προηγμένων μηχανημάτων της αγοράς, σας εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.  

Kοινοποίησε το »


Εφόσον ανήκετε σε μία τόσο premium εταιρία, απολαύστε και ένα premium service χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις. Πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία, προηγείται έλεγχος και επεξήγηση για πιθανές επεμβάσεις. Με την δική σας συγκατάθεση και μόνο τότε εκτελούνται οι εργασίες και τελειώνουν εντός χρονοδιαγράμματος.

Τα πάντα για Mercedes και Smart. Hεπιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου αποτελεί μία σχεδόν κάθετη μονάδα που παρέχει ένα πλήθος υπηρεσιών όπως:
  • Πλήρες service σε όλα τα μοντέλα
  • Διάγνωση εγκεφάλου για λύση προβλημάτων ή πιθανή επέμβαση
  • Μπαταρίες για όλα τα μοντέλα
  • Μετατροπές για ότι εσείς θέλετε να αποκτήσετε στο αυτοκίνητο σας
  • Έλεγχος μεταχειρισμένων. Εάν θέλετε να γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση ενός  αυτοκινήτου που επιθυμείτε να αγοράσετε δεν έχετε παρά να επιτρέψετε το  προσωπικό να πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο.
  • Αντικατάσταση κλειδιών
  • Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτου ηλικίας και σπανιότητας. Εσείς ζητάτε αυτό που σας λείπει και το προσωπικό φροντίζει να βρεθεί εντός ολίγων ημερών.
 
Δεν έχετε κάτι να σκεφτείτε. Η αγορά μίας Mercedes η ενός Smart αποδεικνύει πως είστε οπαδός της ποιότητας και της σιγουριάς. Συνεχίστε αυτή την πολύ σωστή συνήθεια και στο service σας. Η επιχείρηση Αφοί Χατζηανδρέου με 30 χρόνια πείρας μπορούν να δώσουν αυτό που εσείς θέλετε στο αυτοκίνητο σας.
 
Για εγγυημένο service, εύρεση ανταλλακτικών και το χαμηλότερο κόστος επισκευής, Αφοί Χατζηανδρέου.
 

Επικοινωνία
Επωνυμία:Αφοί Χατζηανδρέου
Διεύθυνση: Κάστρου Υμηττού 3 Ίλιον 131 22
Τηλ: 21 0263 1741
Site: https://xatziandreou.gr
E-Mail: [email protected]

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις