Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Autofit: Μοναδικές προσφορές σε service και ανταλλακτικά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Autofit: Μοναδικές προσφορές σε service και ανταλλακτικά

23/11/2021

Η ΑUTOFIT προσφέρει έκπτωση 20% σε εργασίες και ανταλλακτικά,για να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Στο δίκτυο AUTOFIT γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί…όπως την πρώτη μέρα. Για αυτό μέχρι τέλος Νοεμβρίου, σας προσφέρουν  20% έκπτωση σε όλες τις εργασίες & τα ανταλλακτικά , αλλά και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο 3 σημείων:

Κοινοποίησέ το »

 
  • Σύστημα ανάρτησης
  • Σύστημα διεύθυνσης
  • Σύστημα πέδησης

Η αλυσίδα AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2.000 μέλη σε 14 χώρες.
Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.
 
 
Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates–HellaPagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ)

 
Τα συνεργεία AUTOFIT ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό γιατί προσφέρουν:
•  αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

AUTOFIT 
τηλέφωνο: 801-1178200
email: [email protected]
 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις