Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγυημένο service για μέγιστη οδική ασφάλεια

Διαβάστηκε από 83435 αναγνώστες - 19/9/2021

Για να ανταπεξέλθει το αυτοκίνητο σου στις καθημερινές δοκιμασίες που αντιμετωπίζει χρειάζεται να εμπιστευτείς στους καλύτερους. Στην Diamantopoulos Service εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Η εταιρεία Diamantopoulos Service αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service του αυτοκινήτου. Διαθέτει έναν υπερσύγχρονο χώρο στην περιοχή της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Πικέρμι. Η Diamantopoulos Service είναι ένα οργανωμένο και σύγχρονο συνεργείο, με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Βασιζόμενοι στην 45ετή εμπειρία της, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό της εξοπλισμό, η εταιρεία δημιουργήσει στο Πικέρμι ένα συνεργείο υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Kοινοποίησε το »


Στην Diamantopoulos Service μπορείτε να βρείτε την πλέον επαγγελματική λύση στην αλλαγή λαδιών, τον καθαρισμό και τη συντήρηση των αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Με σύμμαχό την BrainBee, κορυφαίο κατασκευαστή μηχανημάτων, η Diamantopoulos Service πετυχαίνει την άρτια αποστράγγιση λαδιών σε αυτόματα κιβώτια, κάτι που δεν είναι εφικτό με την χειροκίνητη λύση που επιλέγουν άλλες εταιρείες και αλλάζουν μόνο το 1/3 του λαδιού. Η Diamantopoulos Service εγγυάται την μακροζωία του αυτόματου κιβωτίου σας, αφού η πεποίθηση ότι τα λάδια στα αυτόματα κιβώτια είναι εφ όρου ζωής, είναι κάτι που δεν ισχύει καθώς εξαρτάται από την χρήση, τα χιλιόμετρα, αλλά και τον τρόπο οδήγησης, το μποτιλιάρισμα κ.λ.π.

Το πάθος των ανθρώπων της Diamantopoulos Service και το μεράκι τους για το αυτοκίνητο, έχει κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει στον χώρο του service αυτοκινήτων. Το προσωπικό παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπαιδεύεται συνεχώς πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Έτσι, μπορεί να παρέχει εγγυημένο service αυτοκινήτων που σας εξασφαλίζει τη μέγιστη οδική ασφάλεια. Άλλωστε, οι κορυφαίες επιδόσεις και η ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος αλλά και από την ποιότητα του service αυτοκινήτων.

Στο συνεργείο Diamantopoulos Service μοναδικός στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες 
Diamantopoulos Service
📌Αδαμοπούλου 17, Πικέρμι
☎️2106043211
#DiamantopoulosService #ATF #DSG #Selespeed #CVT #Pikermi
Site: https://www.diamantopoulos-service.gr
Facebook: Diamantopoulos Service 
 


 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις