Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εκεί που το service συναντά την ποιότητα

Διαβάστηκε από 6923 αναγνώστες - 11/8/2021

Το αυτοκίνητο σου περνάει πολλές δοκιμασίες για αυτό χρειάζεσαι να το εμπιστευτείς στους καλύτερους. Στην επιχείρηση Peris Auto Mechanic εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Η επιχείρηση Peris Auto Mechanic δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, εμπορίου ανταλλακτικών και τοποθέτησης αυτών. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Kοινοποίησε το »


Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια το συνεργείο Peris Auto Mechanic αναπτύσσει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του στο Ίλιον,  προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια για αυτοκίνητα όλων των εταιρειών, έχοντας εξειδίκευση σε μοντέλα TOYOTA.
 
Διαγνωστικό έλεγχο, μικρό ή μεγάλο service αυτοκινήτου, αλλαγή λαδιών ή έλεγχο καυσαερίων. Οι έμπειροι μηχανικοί μπορούν αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία επισκευής σε μηχανικά ή ηλεκτρικά συστήματα, ενώ θα κάνουν και έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση που πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ.  

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Peris Auto Mechanic Σακελλάρης Περικλής
Διεύθυνση: Αθηνάς 9 Ίλιον ΤΚ 18757
Τηλ.: 2111168619
Κινητό: 6974 361021
Email: [email protected]


 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις