Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Garage Papadimitriou: Τεχνογνωσία και ποιότητα σε πρώτο πλάνο

9/12/2019

Η εταιρεία Garage Papadimitriou για περισσότερα από 60 χρόνια φροντίζει με υπευθυνότητα τους πελάτες που αναζητούν ποιότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές.

Η εταιρεία Garage Papadimitriou ιδρύθηκε από τον Γιάννη Παπαδημητρίου το 1956, με σκοπό την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων, την τοποθέτηση αξεσουάρ, την πώληση ανταλλακτικών και την εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 

3 γενιές μετά, έχει εξοπλιστεί με ανανεωμένα και σύγχρονα μηχανήματα το συνεργείο αναλαμβάνει όλες τις μάρκες και το καταρτισμένο προσωπικό έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους βλάβη, ζημιά και πρόβλημα.

Η Garage Papadimitriou  μπορεί να κάνει άμεσα και έγκυρα διάγνωση και του δυσκολότερου προβλήματος του οχήματος σας. Αναλαμβάνουν κάθε είδους σέρβις καθώς και όλες τις μηχανολογικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες. Επίσης προσφέρουν εργασίες φανοποιίας, βαφής και θραύση κρυστάλλων και διεκπεραιώνουν τη διαδικασία πληρωμής της ζημιάς από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση για την υπηρεσία και τα ανταλλακτικά.

Παράλληλα η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, αφού ανακυκλώνει όλα τα υλικά που απομακρύνονται από ένα αυτοκίνητο, όπως λάδια, φίλτρα λαδιού, υγρά φρένων, αντιψυκτικό, μπαταρίες, παλιά ανταλλακτικά, παλιά στουπιά καθώς και τα υλικά συσκευασίας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Παπαδά 2, Αμπελόκηποι, 11525
Τηλέφωνο: 210 6928700
Κινητό: 6976430054
site: www.garagepapadimitriou.gr/
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις