Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μονόδρομος στη συντήρηση Ιταλικών αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 79275 αναγνώστες - 28/8/2021

Εξειδίκευση στα Ιταλικά αυτοκίνητα. Tο συνεργείο αυτοκινήτων του Χάρη Ροβάκη λειτουργεί στην Καλλιθέα και προσφέρει κορυφαία ποιότητα επισκευών, εμπιστοσύνη σε κάθε επισκευή και συντήρηση καθώς και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το συνεργείο του Χάρη Ροβάκη διαθέτει σύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό για την διάγνωση και την επισκευή αυτοκινήτων. Η πολύχρονη εμπειρία είναι το πιο δυνατό εργαλείο τους. Η λειτουργία του συνεργείου ξεκίνησε το 1973 από τον Ιωάννη Ροβάκη, πολύπειρο μηχανικό αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του Gruppo FIAT (Alfa Romeo, FIAT, Lancia), με συνεχή εξέλιξη και θητεία ως αρχιμηχανικός και στην αγωνιστική ομάδα της Alfa Romeo την χρυσή εποχή των σιρκουί τη δεκαετία του 70 και του 80.

Kοινοποίησε το »

 
Ο Ιωάννης Ροβάκης από το 1995 έχοντας τον υιό του Χάρη ως βοηθό και μαθητευόμενο απέκτησε τη φήμη ενός από τους καλύτερους μάστορες στα ιταλικά αυτοκίνητα. Από τις αρχές του 2000 ο Χάρης Ροβάκης απέκτησε την διαχείριση του συνεργείου και με την βοήθεια και συμβουλή του πατέρα του Ιωάννη συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τις υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες του.

Το συνεργείο του Χάρη Ροβάκη μπορεί να κάνει άμεσα και έγκυρα διάγνωση και του δυσκολότερου προβλήματος του οχήματος σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
  • Συντήρηση-Service, βελτιώσεις
  • Επισκευές μηχανικές, ηλεκτρολογικές, φανοποιείας
  • Αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές ιστορικών αυτοκινήτων
  • Εγκατάσταση συστήματος υγραερίου  
Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας,  πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 41 Καλλιθέα, ΤΚ 17671
Τηλ.: 210 9225361
Κιν.: 6973 201992
email  [email protected]
Website: https://www.rovakis.gr
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις