Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Service αυτοκινήτων στα Γλυκά Νερά - ROUSSOS

Service αυτοκινήτων στα Γλυκά Νερά - ROUSSOS

Διαβάστηκε από 86168 αναγνώστες - 13/9/2023

Από μια απλή εργασία συντήρησης μέχρι την πιο δύσκολή διαδικασία επισκευής και βελτίωσης, η ROUSSOS CAR SERVICES αναλαμβάνει να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σου, διατηρώντας το σε άψογη κατάσταση.

Αν πραγματικά είσαι ένας από τους υπεύθυνους οδηγούς που φροντίζει υπό κάθε συνθήκη το αυτοκίνητο του και την περιοδική του συντήρηση, τότε στη ROUSSOS CAR SERVICES θα βρεις υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.
Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.

Η πολυετής παρουσία τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Υπηρεσίες:

  • Service
  • Μετατροπές
  • Βελτιώσεις
  • Ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών
  • Έλεγχος για ΚΤΕΟ
  • Αλλαγή ελαστικών
Παράλληλα, η  εταιρεία ROUSSOS CAR SERVICES έρχεται να σε απαλλάξει από κάθε άγχος και να κάνει το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, αξιόπιστο αλλά και υψηλών επιδόσεων. 
 
Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία ROUSSOS CAR SERVICES έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

Στοιχειά επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Λαυρίου 61 & Καρύστου, Γλυκά Νερά ΤΚ 15354
Τηλ: 210 60 40 001
Κιν: 6973 881 815
Fax: 211 800 6568
Mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις