Στον Πιταράκη, το Ford σου βρήκε τον ειδικό του

Διαβάστηκε από 2405 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/7/2019

Κερδίστε 20% έκπτωση σε γνήσια ανταλλακτικά Ford, κάντε δωρεάν ηλεκτρονικό έλεγχο οχήματος και πολλά άλλα στην Πιταράκης Motorsport.

 
   
Η Πιταράκης Motorsport θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, προχωράει σε μοναδικές προσφορές. Απολαύστε έκπτωση 15% με 20% σε γνήσια ανταλλακτικά Ford και προχωρήστε επιτέλους την επισκευή που τόσο καιρό αναβάλλατε. Ακόμη, πραγματοποιείστε δωρεάν ηλεκτρονικό έλεγχο στο οχήματος και δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από το να ξέρετε πόσο μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας.

Έχοντας τελευταίας λέξης τεχνολογία μαζί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. Στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων
  • Service αυτοκινήτου
  • Βελτιώσεις
  • Μετατροπές
  • Ανταλλακτικά
  • Διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
  • Τοποθέτηση συστήματος WFS ή αλλιώς υδρογονοκίνηση.
 
Λίγα λόγια για την υδρογονοκίνηση: Εάν εμπιστευτείτε το σύστημα WFS,  θα μειωθούν οι εκπομπές του CO, CO2, HC, NOX  άρα και η  ρύπανση της ατμόσφαιρας. Θα καθαρίζεται ο κινητήρας από τα υπολείμματα άνθρακα. Θα μειωθεί ο θόρυβος του κινητήρα αλλά και η θερμοκρασία του. Ακόμη θα παρατηρήσετε αύξηση ιπποδύναμης αλλά και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων.

Οι προσφορές δεν σταματάνε εκεί καθώς με κάθε service δωρεάν Κάρτα καυσαερίων και πλύσιμο του οχήματος. Τι περιμένετε;

 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Pitarakis Motrosport
Διεύθυνση: Πόντου 71, Αργυρούπολη
Τηλ: 2109958545
Website: http://www.pitarakismotorsport.gr/index.php
 

Σχετικες Ειδησεις


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων