Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σωστή συντήρηση σημαίνει συνέπεια και αξιοπιστία

10/8/2021

Αν ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη εταιρεία που θα σας συντροφεύει από την αγορά μέχρι και την μετέπειτα συντήρηση του αυτοκινήτου σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Oscar Καλαντζής.

Η τεχνογνωσία ενός συνεργείου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ανταγωνιστικό πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει, το καθιστά ως το κατάλληλο μέρος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.  

Kοινοποίησε το »


Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν με όρους αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταγωνιστικά και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ένα καλό συνεργείο επενδύει στις πιο κατάλληλες και όχι στις πιο φθηνές λύσεις και σε ενημερώνει για το τι, πως, πόσο, πότε, τηρώντας τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο.

Σημαντικό μερίδιο επιτυχίας εκτός από τις απαιτούμενες γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατέχει και το κομμάτι των ανταλλακτικών, αφού ένα σωστό συνεργείο πρέπει να διαθέτει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για κάθε αυτοκίνητα και για κάθε περίσταση.

Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:
  • Service - Επισκευή VW, AUDI, SEAT, SKODA, PEUGEOT, CITROEN
  • Ανταλλακτικά γνήσια ή after market
  • Έλεγχος εκπομπής καυσαερίων
  • Προετοιμασία / Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ
  • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών
  • Καθαρισμός μηχανής
  • Service όλων των μηχανικών μερών
  • Επισκευές μοτέρ
  • Διαγνωστικός έλεγχος
 
Γενικό Service : 135 euro + ΦΠΑ . Περιλαμβάνει Λάδια . Φιλτρα Λαδιού - Αέρος -A/C - Καυσίμου και Μπουζί.  Η προσφορά Ισχύει για αυτοκίνητα που παίρνουν ως 4 λιτρα λάδι. Συνθετικό 5W-30 ή 10W-40 και απλά μπουζί. ( Τα ιριδίου επιβαρύνονται + 25euro + φπα )

Λιπαντικό Service 59euro + ΦΠΑ. Περιλαμβάνει Λάδια - Φιλτρo Λαδιού.  Η προσφορά Ισχύει για αυτοκίνητα που παίρνουν ως 4 λιτρα λάδι. Συνθετικό 5W-30 ή 10W-40

Στις πιο πάνω εργασίες κατά την επισκεψη στο συνεργείο γίνεται τεχνικός έλεγχος 25 σημείων, διαγνωστικός έλεγχος από διαγνωστικά μηχανήματα.

Απολύμανση A/C 18euro + ΦΠΑ

Τα ανταλλακτικά είναι επώνυμα After Market. Εγγύηση ενός έτους σε εργασίες και ανταλλακτικά. Οι τιμές αφορούν όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκίνητων ώς 2.400 cc

Στην εταιρεία Oscar Καλαντζής η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο αυτοκίνητό σας.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Λεωφ. Αθηνών 298 Περιστέρι ΤΚ 121 36
Τηλ.: 210 5143276 – 210 5767140
Fax: 210 5753300
Κιν.: 6978183863
Email: [email protected]
FB page: Oscar Καλαντζής
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις