Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mια ομάδα επέλεξε το ιταλικό μοντέλο προκειμένου να συμμετάσχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Touring.

Η εν λόγω Giulietta αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα στην έκθεση Autosport στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρούσα η αγωνιστική Giulietta

12/1/2018

Μπορεί η Alfa Romeo Giulietta να ξεκίνησε την παραγωγή της πριν από περίπου 8 χρόνια και σύμφωνα με τις φήμες να είναι κοντά στην αντικατάστασή τη, ωστόσο όπως φαίνεται το μοντέλο δηλώνει παρών και μάλιστα ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του σε αγώνες.

Συγκεκριμένα μια ομάδα επέλεξε το ιταλικό μοντέλο προκειμένου να συμμετάσχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Touring.
 
Η εν λόγω Giulietta αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα στην έκθεση Autosport στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αποτελεί κατασκευή της συνεργασία δύο ομάδων και συγκεκριμένα των Duo Motorsport και HMS Racing, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη του συμβουλίου αντιπροσώπων της Alfa Romeo.

Οι ακριβείς προδιαγραφές δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο φέρει ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων Xtrac.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ισχυρισμούς της ομάδας, το αεροδυναμικό πακέτο που έχει η αγωνιστική Giulietta είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συνδυάζει την οικονομία και την αποδοτικότητα, κάτι το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια τους κατά τη διάρκεια των αγώνω.
 
Τέλος, εκτός από τη συγκεκριμένη συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος και άλλες NGTC εκδόσεις μοντέλων μεταξύ των οποίων βρίσκονται αυτές των Audi S3, BMW 125i, Ford Focus RS, Honda Civic Type R, MG6, Subaru Levorg, Opel Astra και Volkswagen CC.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις