Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Ford Focus RS BTCC θα κάνει ντεμπούτο στην πίστα τον επόμενο μήνα όταν θα αρχίσουν να γίνονται οι πρώτες δοκιμές στην Ισπανία.

To αγωνιστικό αυτό αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Motorbase.

Με Focus RS στο BTCC

12/1/2018

Η Motorbase παρουσίασε το Ford Focus RS που θα συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τοuring της νέας χρονιάς.

Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια, το RS έμβλημα επιστρέφει στο Βρετανικό Touring Car Championship (BTCC), μέσω του Ford Focus RS που παρουσιάστηκε στο Autosport International Show.

To αγωνιστικό αυτό αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Motorbase και αναμένεται να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε το Sierra Cosworth RS500. O αρχηγός της ομάδας δήλωσε: « Eίμαι μεγάλος οπαδός της Ford. To RS είναι στο DNA μου από τότε που αγωνιζόμουν με RS Cosworth, άρα είμαι ενθουσιασμένος που τα φέρνω πίσω στο BTCC. Το στιλ των RS ταιριάζει στα χρώματα του BTCC».

O ίδιος ανέφερε ότι το όλο project περιελάμβανε πολλά περισσότερα από την απλή προσθήκη νέων προφυλακτήρων, αναφέροντας ότι «έχουν γίνει πολλές νέες αναβαθμίσεις που θα βελτιώσουν πολύ το αυτοκίνητο στην πίστα».

Το Ford Focus RS BTCC θα κάνει ντεμπούτο στην πίστα τον επόμενο μήνα όταν θα αρχίσουν να γίνονται οι πρώτες δοκιμές στην Ισπανία. Ο πρώτος οδηγός της ομάδας θα είναι ο Tom Chilton ενώ η αναζήτηση για τον δεύτερο συνεχίζεται.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις